ΠΟΛΟ

Εξόρμηση στη Χαλκίδα

εξόρμηση-στη-χαλκίδα-54183

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Διακοπές… τέλος για το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, που σήμερα αγωνίζεται στη Χαλκίδα με αντίπαλο την τοπική ομάδα, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 6μ.μ. στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας και οι Βολιώτες θέλουν να προσθέσουν μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό τους, προκειμένου να διατηρηθούν σε τροχιά playoffs.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα διανύει μια καταπληκτική πορεία, όντας η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος της δεύτερης μεγαλύτερης κατηγορίας στο πόλο. Με συνολική συγκομιδή 84 τερμάτων -με την καλύτερη επίθεση και των δύο ομίλων- σε σύνολο 8 αγώνων και απολογισμό 6 νίκες και 2 ήττες, η Νίκη Βόλου φιγουράρει στη 2η θέση, όντας μία ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία από τη φάση των ομίλων.

Το έργο της βολιώτικης ομάδας, ωστόσο, μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς η γηπεδούχος ομάδα, έχει δείξει να ανεβαίνει, μετά το κακό της ξεκίνημα, με 6 συνεχόμενες ήττες. Η ομάδα της Εύβοιας μετρά δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες, στο τέλος του Α’ και στην αρχή του Β’ γύρου της φάσης των ομίλων, δείχνοντας ότι είναι υπολογίσιμος αντίπαλος.

Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι κ.κ. Πολυχρονόπουλος και Μαρκοπούλου. Ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει συνολικά η 9η αγωνιστική, με όλα τα φαβορί να αγωνίζονται εκτός έδρας. Συγκεκριμένα, ο ΝΟ Πατρών φιλοξενείται από τον ΝΟ Λάρισας, ο Άρης από τον Ομιλο Φίλων Θαλάσσης και ο ΓΣ Ηλιούπολης από τον Νηρέα Πάτρας.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

14:30 ΝΟ Λάρισας – ΝΟ Πατρών

Κολυμβητήριο Λάρισας

18:00 ΝΟ Χαλκίδας – Νίκη Βόλου

Κολυμβητήριο Χαλκίδας

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Μαρκοπούλου

19:30 Όμιλος Φίλων Θαλάσσης – Άρης Θεσσαλονίκης

Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης

20:00 Νηρέας Πάτρας – ΓΣ Ηλιούπολης

Κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης, Αντώνης Πεπανός»

Βαθμολογία (8 αγώνες)

Θ. Ομάδα Β. Γκολ

1. ΝΟ Πατρών 21 (80-58)

2. Νίκη Βόλου 18 (84-57)

3. Άρης 18 (72-41)

4. ΓΣ Ηλιούπολης 12 (72-58)

5. ΟΦΘ 9 (70-72)

6. Νηρέας Πατρών 6 (51-76)

7. ΝΟ Χαλκίδας 6 (49-81)

8. ΝΟ Λάρισας 6 (58-91)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου