ΠΟΛΟ

Ηττα στα σημεία για τη Νίκη Βόλου από το ΝΟ Πατρών με 9 – 8

ηττα-στα-σημεία-για-τη-νίκη-βόλου-από-το-114221

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Την εντός έδρας ήττα γνώρισε η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών της Νίκης Βόλου με 9-8 από το ΝΟ Πατρών, στο κλειστό κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος», στο εναρκτήριο παιχνίδι της Α2 ανδρών για τον Β’ όμιλο.

Σ’ ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από ένταση μέσα στο νερό, νεύρα, αποβολές αλλά και μια μίνι-σύρραξη μετά το τέλος της αναμέτρησης, η αξιόμαχη βολιώτικη ομάδα δεν κατάφερε να αποκομίσει κάποιο κέρδος, χάνοντας στα σημεία από τους Πατρινούς. Οι Βολιώτες, μετά από 4 παιχνίδια παρέμειναν στους 6 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή ισορροπημένο, με το ΝΟ Πατρών να παίρνει δύο φορές το προβάδισμα στο σκορ (0-1, 1-2) και τη Νίκη να ισοφαρίζει. Μάλιστα, η ομάδα της Νίκης προηγήθηκε με 3-2 και 4-3, όμως ο ΝΟ Πατρών, με ένα γρήγορο σερί 2-0 πήρε την πρωτοπορία με 4-5.

Η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι έγινε 9 δεύτερα πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν οι διαιτητές, με το σκορ στο 4-5 απέβαλαν τον Τάσο Βικάτο του ΝΟ Πατρών με κόκκινη κάρτα για γροθιά σε αντίπαλο παίκτη, με αποτέλεσμα η Νίκη Βόλου να κερδίσει πέναλτι και να παίξει για τέσσερα λεπτά με παίκτη παραπάνω. Οι Βολιώτες δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν στο πέναλτι, ενώ και στα τέσσερα λεπτά που ακολούθησαν δεν κατάφεραν να βρεθούν μπροστά στο σκορ. Αρχικά ισοφάρισαν σε 5-5, όμως αν και ο ΝΟΠ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο κατάφερε να ξαναπάρει προβάδισμα με τον (5-6) με τέρμα του Φυκούρα. Το τρίτο οκτάλεπτο έληξε με 7-7 και τα πάντα ήταν ανοιχτά, ενώ τα νεύρα ήταν τεντωμένα, με την εξέδρα να επευφημεί τους κυανόλευκους και να αποδοκιμάζει τους Πατρινούς.

Δύο γρήγορα γκολ των φιλοξενούμενων στις αρχές της τελευταίας περιόδου έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στο ΝΟΠ με 9-7. Οι Βολιώτες μείωσαν με τέρμα του Γιαβαρίδη, για το οποίο οι Πατρινοί διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, ενώ στο 2:37 του τετάρτου οκταλέπτου αποβλήθηκε ο προπονητής του ΝΟ Πατρών Κωνσταντίνος Σακαλής.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ακολούθησε μίνι-σύρραξη με τους ψυχραιμότερους να χωρίζουν τους παίκτες των δύο ομάδων και τα πνεύματα να ηρεμούν.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 8-9

Oκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 3-2, 1-2

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Μπλάνας): Φαρσάρης, Δανιήλ 2, Γκανάτσιος 1, Κόφφας, Μακρής, Τάσιος, Θεοδωρόπουλος, Γκατζούνας, Γλούμης, Σαραγγανίδας, Γιαβαρίδης 2, Καρκαλιάνης 3, Μόσιος, Μαρτζούχος, Κοκκινάκης Δ.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακαλής): Λιμαράκης, Τάτσιος, Πολάτος, Κανελλόπουλος Β. 1, Ανδρικόπουλος, Δίπλαρος 2, Φυκούρας 2, Καραβιώτης, Πατρινός, Γκότσης Π. 2, Βικάτος 2, Αθανασόπουλος

Το σημερινό πρόγραμμα:

14:30 Άρης-ΝΟ Χαλκίδας

16:00 Νηρέας Πάτρας-ΟΦΘ

18:00 ΓΣ Ηλιούπολης-ΝΟ Λάρισας

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Β. Γκολ

1. Άρης 9 (29-15)

2. ΝΟ Πατρών 9 (43-31)

3. Νίκη Βόλου 6 (45-33)

4. ΓΣ Ηλιούπολης 6 (29-19)

5. ΟΦΘ 6 (28-25)

6. ΝΟ Λάρισας 3 (22-32)

7. Νηρέας Πάτρας 0 (15-31)

8. ΝΟ Χαλκίδας 0 (21-45)

ΝΟ Πατρών και Νίκη Βόλου έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου