«Στον Βόλο οι καλύτερες διοργανώσεις»

Τελευταία ενημέρωση: 2018-02-06, 15:15:08
«Στον Βόλο οι καλύτερες διοργανώσεις»

Για απόλυτη οργανωτική επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης του νεοσύστατου θεσμού της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, του Europa Cup, της οποίας ο Β’ προκριματικός όμιλος έγινε στον Βόλο, μίλησε στις απολογιστικές του δηλώσεις ο πρόεδρος της ΚΟΕ και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος και για την αγωνιστική κατάσταση της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των Γυναικών, που τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον Όμιλό της. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της κολυμβητικής Ομοσπονδίας, στις οποίες εξαίρει τον Βόλο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η μία διοργάνωση που αναλαμβάνει η πρωτεύουσα της Μαγνησίας είναι καλύτερη από την άλλη.

«Για ακόμη μια φορά πραγματοποιήθηκε στον Βόλο μια σπουδαία διοργάνωση, που σημαδεύτηκε από το γεγονός ότι ήταν οι πρώτοι αγώνες του Europa Cup στην ιστορία του θεσμού, που ξεκίνησε φέτος. Είναι, πλέον, συνήθεια για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας κι έτσι η μία διοργάνωση είναι καλύτερη από την προηγούμενη εδώ στον Βόλο. Έτσι κι αυτή, που παρότι δεν είχε την έκταση των παγκοσμίων πρωταθλημάτων, εντούτοις έγινε κάτω από άριστες συνθήκες, πέτυχε απόλυτα, με τη συνδρομή, φυσικά, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της ΕΡΤ, που έκανε ίσως το καλύτερο livestreaming στην ιστορία της LEN.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, παρότι ή ομάδα μας είναι ανέτοιμη ακόμη, νομίζω πως πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα. Σάρωσε τη Γερμανία (32-3), κέρδισε εύκολα τη μεγάλη Ουγγαρία (8-5) και έφερε ισοπαλία με μία παγκόσμια δύναμη όπως είναι η Ιταλία, σε ένα αποτέλεσμα που θεωρώ πλασματικό, αφού πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Πήραμε την πρώτη θέση στον Όμιλο, η οποία είναι πολύ σημαντική, δεδομένου ότι στο Final-6, που θα πραγματοποιηθεί στην Ισπανία, θα είμαστε στην πρώτη 4άδα και αν νικήσουμε έναν αγώνα πάμε τελικό. Για πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη Βουδαπέστη, είμασταν πολύ καλοί, παρά τις απουσίες από αθλήτριες που σπουδάζουν στην Αμερική, οι οποίες όμως θα είναι κοντά στην ομάδα στον επόμενο μεγάλο στόχο που είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Είναι μια ομάδα με ψυχή, ποιότητα και δυνατότητες».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=