Πρόκριση για τους παίδες της Νίκης και του ΟΥΚ

Τελευταία ενημέρωση: 2018-01-29, 15:28:23
Η ομάδα παίδων της Νίκης Βόλου τερμάτισε στην πρώτη θέση
Πρόκριση για τους παίδες της Νίκης και του ΟΥΚ

Από το Σάββατο μέχρι και χθες Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας η προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων (γεν. 2003 και νεότεροι) στο πόλο, με τη Νίκη Βόλου και τον ΟΥΚ Βόλου να παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση μαζί με τον ΝΟ Χαλκίδας, ενώ εκτός έμεινε ο ΟΕΑ/ΝΑΒ. Η κλήρωση για την επόμενη φάση είναι προγραμματισμένη για τις 14/02.

Για την ομάδα της Νίκης Βόλου, της οποίας προπονητής είναι ο Δημήτρης Κόφφας, αγωνίστηκαν οι: Δαλιάνης, Κοκκινάκης, Καλλιμόπουλος, Τσίχλας Γ., Τσίχλας Στρ., Νιζάμης, Γκανάτσιος, Παπαδημητρίου, Στεφάνου, Βαλτσιώτης, Κομνιανός, Μεριστούδης και Γλούμης.

Στο δυναμικό του ΟΥΚ Βόλου και του Τάσου Μαρινάγη βρέθηκαν οι: Ανδρόνογλου, Νάσιος, Μπομπός, Μπακαλάκης, Νταρίκος, Μορφωνιός, Αντωνίου, Καραγιάννης, Ντόνας, Ματσάγγος, Παυλίδης, Κονταράτος, Ιωάννου, Χρυσοχού, Καλογήρου, Χαραλαμπίδης.

Τέλος για την ομάδα του ΟΕΑ/ΝΑΒ και τον τεχνικό Στάμο Μακρή συμμετείχαν οι: Βαμβάκος, Αδάμ, Σαρακατσάνος, Βάσιλας, Χιλντιμπάτογλου, Τηνιακός, Μιχαηλίδης, Δολαράκης, Κοντονάτσιος, Ακρίβος, Καλατζής, Ιωαννίδης, Καπουράνης, Βέργος, Οικονομίδης, Πριτσίνης.

Αποτελέσματα

ΝΟ Χαλκίδας-ΟΥΚ           α.α. 0-5

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Νίκη 2-25

ΝΟ Χαλκίδας-Νίκη          4-15

ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΟΥΚ  2-21

ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΝΟ Χαλκίδας                6-8

ΟΥΚ-Νίκη            7-15

Βαθμολογία

Νίκη Βόλου        9

ΟΥΚ        6

ΝΟ Χαλκίδας     1

ΟΕΑ/ΝΑΒ            0

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
4
=