ΠΟΛΟ

Πρωταγωνίστρια για ακόμη μια φορά η Νίκη

πρωταγωνίστρια-για-ακόμη-μια-φορά-η-νί-169321

Με γεμάτες βαλίτσες επέστρεψε από την Πάτρα η ομάδα των μίνι-παίδων του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Βαλίτσες που περιείχαν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, απόκτηση πολύτιμων εμπειριών, τιμητικές διακρίσεις και πάνω από όλα αμέτρητα παιδικά χαμόγελα.

Η ομάδα της Νίκης εντυπωσίασε με την παρουσία της και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο 5ο Splash Water polo Tournament που διεξήχθη στην πρωτεύουσα την Αχαΐας το τετραήμερο 03-06/01 σε μια ακόμα γιορτή της υδατοσφαίρισης, στην οποία οι μικροί αθλητές της Νίκης κατέλαβαν την τρίτη θέση, έχοντας ως απολογισμό 4 νίκες και 2 ήττες.

Συγκεκριμένα επικράτησαν 2 φορές της ομάδας της Καστέλας με 11-3 και 11-6, της ομάδας της ΝΕΠ με 13-6, της ομάδας της Χίου με 8-7, ενώ ηττήθηκαν από την ομάδα της ΝΕΛ με 8-2 και από τον ΝΟΠ με 12-9.

Επίσης τεράστια επιτυχία σημείωσε ο αθλητής της ομάδας της Νίκης, Ιωάννης Μεριστούδης που ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 31 τέρματα, παίρνοντας και το αντίστοιχο βραβείο, το οποίο βεβαίως ανήκει σε όλη την ομάδα και το μοιράστηκε με τους φίλους και συναθλητές του.

Η απόκτηση όμως των εμπειριών και η συνεχής αγωνιστική άνοδος ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που πλησιάζουν είναι τα μεγαλύτερα οφέλη της ομάδας του Δημήτρη Κόφφα, που είχε στη διάθεσή του τους: Βαλτσίωτη, Μεριστούδη, Παπουτσή, Καλαντζή, Σιγανό, Γλούμη, Κανάκη, Βασιλούδη και Μαρσουβανίδη.

Παράλληλα οι εγγραφές συνεχίζονται στο τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βασίλης Πολύμερος, κάθε απόγευμα μετά τις 7μ.μ.. Η ομάδα της Νίκης διατηρεί στις μικρές ηλικίες τμήμα προ-μίνι, καθώς και τμήμα εκμάθησης με εξειδικευμένους προπονητές, και καλεί όλους όσοι θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου