ΠΟΛΟ

Αχ. Μπέος: «Ασημένιες» στο παγκόσμιο, «χρυσές» στις καρδιές μας…

αχ-μπέος-ασημένιες-στο-παγκόσμιο-χ-318018

Σε δήλωσή του για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου από την εθνική ομάδα Πόλο Νέων Γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στον Βόλο, ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγαλύτερο μπράβο στα «ασημένια» κορίτσια μας, της ομάδας πόλο, που μας χάρισαν τόσες μεγάλες συγκινήσεις και μας γέμισαν περηφάνια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε εδώ στην πόλη μας. Και πολλά συγχαρητήρια στους πολίτες του Βόλου που αγκάλιασαν και στήριξαν την όλη προσπάθεια, για μια ακόμη φορά.

Ο Βόλος μας, πλέον, με τη σημερινή Δημοτική Αρχή, αναδεικνύεται σε σημείο αναφοράς του παγκόσμιου αθλητισμού, αφού οι διοργανώσεις σημαντικών, πανευρωπαϊκών και παγκόσμιων, αθλητικών εκδηλώσεων διαδέχονται η μία την άλλη, με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Μέσα από αυτές, πρώτα απ’ όλα, προσφέρουμε κίνητρα και ιδανικά στους νέους μας, ενώ συμβάλλουμε στην τόνωση της τοπικής μας αγοράς, μέσω του αθλητικού τουρισμού, με την άφιξη και παραμονή εκατοντάδων ή και χιλιάδων αθλητών, παραγόντων, συνοδών και φιλάθλων σε κάθε διοργάνωση και βέβαια με μια τεραστίων διαστάσεων διαφημιστική προβολή της περιοχής μας..

Έτσι θα συνεχίσουμε, όλοι μαζί, με ακόμα πιο φιλόδοξους στόχους και με πιο έντονη προσπάθεια για τον αθλητισμό, για τους νέους μας και τον Βόλο που αγαπάμε και ονειρευόμαστε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου