ΠΟΛΟ

Καλή προσπάθεια του ΟΕΑ/ΝΑΒ στην τελική φάση της Β’ Εθνικής

καλή-προσπάθεια-του-οεα-ναβ-στην-τελικ-375918

Ικανοποιητική και πλήρης εμπειριών ήταν η παρουσία του ΟΕΑ/ΝΑΒ στην τελική φάση της Β’ Εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης, που ολοκληρώθηκε στο κολυμβητήριο του Περιστερίου.

Οι Βολιώτισσες, με ιδιαίτερα μικρό μέσο όρο ηλικίας μπορεί να μην ανέβηκαν στην Α2, ωστόσο πάλεψαν σε κάθε παιχνίδι απέναντι σε πολύ πιο έμπειρες ομάδες, καταλαμβάνοντας την 5η θέση, με συγκομιδή 3 βαθμών. Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ έδωσε 5 παιχνίδια, κερδίζοντας στην πρεμιέρα με 14-13 το ΝΟ Πατρών, σ’ ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με σημαντική καθυστέρηση, λόγω βλάβης στο πούλμαν που μετέφερε την ομάδα της πόλης μας.

Στην συνέχεια ο ΟΕΑΝΑΒ ηττήθηκε από το Οξυγόνο με 11-4, από το ΓΣ Περιστερίου με 12-4 από το ΝΟ Χίου με 20-1 και από τον Ιωνικό Νικαίας με 16-4.

Στην Α2 Εθνική κατηγορία ανέβηκαν η ομάδα της Χίου ως πρωταθλήτρια και η ομάδα του Ιωνικού Νικαίας.

Τα χθεσινά αποτελέσματα:

ΟΕΑΝΑΒ – ΝΟ Χίου 1-20, ΑΠΣ Οξυγόνο – Ιωνικός 2-9, ΓΣ Περιστερίου – ΝΟ Πατρών 12-4, ΝΟ Χίου – ΓΣ Περιστερίου 10-7, Ιωνικός – ΟΕΑΝΑΒ 16-4, ΝΟ Πατρών – ΑΠΣ Οξυγόνο 12-13.

Η Βαθμολογία

1. ΝΟ Χίου 15

2. Ιωνικός 12

……………………

3. ΓΣ Περιστερίου 9

4. ΑΠΣ Οξυγόνο 6

5. ΟΕΑΝΑΒ 3

6. ΝΟ Πατρών 0

Οι πολίστριες που στελέχωσαν την ομάδα του Λάμπρου Καρύδα ήταν οι: Χριστίνα Μπάμπαλη, Ελενα Παπαθανασίου, Νικολέτα Αγγέλη, Δήμητρα Φραγκογιάννη, Βάσω Πατρώνη, Ελένη Γκατζούνα, Ειρήνη Σταύρου, Μαρία Οικονόμου, Αποστολία Μελέτη και Κατερίνα Μεφσούτ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου