ΠΟΛΟ

Προκρίθηκαν τα κορίτσια του ΟΕΑ/ΝΑΒ

προκρίθηκαν-τα-κορίτσια-του-οεα-ναβ-408126

Στις 6 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής γυναικών προκρίθηκε ο ΟΕΑ/ΝΑΒ, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον Ομιλο Βόλου, που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο «Ιάσων Ζηργάνος» και ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή.

Η πολύ νεανική ομάδα του ΟΕΑ/ΝΑΒ, με προπονητή τον Λάμπρο Καρύδα, βρέθηκε μέσα στο στόχο της, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, φιλοξενώντας στο Βόλο τους ΝΟ Πατρών, Οξυγόνο, ΝΟ Χαλκίδας, ΚΟ Καρδίτσας. Οι Βολιώτισσες πέτυχαν 2 νίκες (12-5 επί του ΝΟ Χαλκίδας και 11-4 επί του ΚΟ Καρδίτσας), ενώ ηττήθηκαν από τους ανώτερους Οξυγόνο και ΝΟ Πατρών (με 13-2 και 13-7 αντίστοιχα).

Μάλιστα, ΝΟ Χαλκίδας και ΚΟ Καρδίτσας… αποχώρησαν πρόωρα, με το μοναδικό παιχνίδι (που ήταν προγραμματισμένο για χθες το απόγευμα) να γίνεται πρωί, ανάμεσα στις Βολιώτισσες και την ομάδα από την Πάτρα.

Η κλήρωση για την τελική φάση, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 28-30 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιουλίου στα γραφεία της ΚΟΕ. Δύο εκ των έξι ομάδων που θα αποτελέσουν τον Ομιλο που θα σχηματιστεί, θα ανέλθουν στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Βαθμολογία (τελική)

1. ΑΠΣ Οξυγόνο 12 (33-5)

2. ΝΟ Πατρών 9 (34-19)

3. ΟΕΑΝΑ Βόλου 6 (32-35)

4. ΝΟ Χαλκίδας 2 (19-35)

5. ΚΟ Καρδίτσας -2 (9-33)

Το ρόστερ του ΟΕΑ/ΝΑΒ: Μπάμπαλη Χριστίνα, Πατρώνη Βάσω, Μαντά Ειρήνη, Οικονόμου Μαρία, Καραγιάννη Κωνσταντίνα, Νικολάου, Λίλα, Ιωάννου Θάλεια, Σταύρου Ειρήνη, Μελέτη Αποστολία, Φραγκογιάννη Δήμητρα, Αγγέλη Νικολέτα, Γκατζούνα Ελένη, Πετροπούλου Γεωργία, Σιδηροπούλου Ιωάννα, Μεφσούτ Κατερίνα, Βαρδάκη Χρυσούλα.

Δ. ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου