ΠΟΛΟ

Δύσκολο έργο για ΟΥΚ και Νίκη Βόλου

δύσκολο-έργο-για-ουκ-και-νίκη-βόλου-519412

Δύσκολο έργο για Νίκη Βόλου και ΟΥΚ περιλαμβάνουν τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών Υδατοσφαίρισης, που διεξάγονται αύριο Κυριακή 26 Μαρτίου.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για ΟΥΚ

Οι τελευταίες εξελίξεις με την παραίτηση και του Ζαφείρη Μαρινάγη από την τεχνική ηγεσία του μπορεί να έφεραν τριγμούς στον ΟΥΚ, ωστόσο το πρωτάθλημα για τους Βολιώτες συνεχίζεται, που στο προηγούμενο παιχνίδι ηττήθηκαν «με το κεφάλι ψηλά» από την ΑE Χαϊδαρίου, στην έδρα της αθηναϊκής ομάδας και υπό τις οδηγίες του Θωμά Μεσφούτ. Η ομάδα του ΟΥΚ φιλοξενεί στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος» τον ΓΣ Ηλιούπολης στις 2μ.μ, σ’ ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι Ηλιουπολίτες έρχονται στο Βόλο για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι, μπροστά στον κόσμο τους θα επιδιώξουν μια νίκη- ανάσα, που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά.

Για τις εμπειρίες στο Γέρακα η Νίκη

Η Νίκη Βόλου, που στο προηγούμενο παιχνίδι δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ουραγού Μίλωνα και να ανέβει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά, ταξιδεύει ως την Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του ομίλου Νηρέα Γέρακα στο ομώνυμο κολυμβητήριο (2μ.μ.). Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο οι Βολιώτες θέλουν πρώτα μία καλή εμφάνιση και να φανούν ανταγωνιστικοί, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ξεχωρίσει από την αρχή, διαθέτοντας άλλωστε την καλύτερη επίθεση και άμυνα και έχει τον πρώτο λόγο. Το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου αναμένεται να χρησιμοποιήσει και νεότερους παίκτες ώστε να πάρουν εμπειρίες, καθώς θα τεθούν αντίπαλοι με πολύπειρους παίκτες.

Το πρόγραμμα της 9ης Αγωνιστικής

Αύριο Κυριακή

Κολ. Γέρακα 13.00

Νηρέας Γέρακα-Νίκη Βόλου

(Σταυρίδης, Κωνσταντινίδης)

Κολ. Νέας Σμύρνης 13.00

Μίλων-ΑΕ Χαϊδαρίου

Κολ. Νέας Ιωνίας Βόλου 14.00

ΟΥΚ Βόλου-ΓΣ Ηλιούπολης

(Σπανούδης, Κυράνης Κ.)

Κολ. «Αντ. Πεπανός» 14.00

ΝΕ Πατρών-ΝΟ Χαλκίδας

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Γκολ Β.

1.Νηρέας Γέρακα 72-39 21

2.ΝΟ Χαλκίδας 63-49 17

3.ΓΣ Ηλιούπολης 69-51 13

4.ΑΕ Χαϊδαρίου 53-65 13

5.ΝΕ Πατρών 44-51 8

6.Νίκη Βόλου 68-68 7

7.ΟΥΚ Βόλου 62-86 7

8. Μίλων 45-67 5

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2/4)

Νίκη Βόλου-ΝΕ Πατρών

ΑΕ Χαϊδαρίου-Νηρέας Γέρακα

ΝΟ Χαλκίδας-ΟΥΚ Βόλου

ΓΣ Ηλιούπολης-Μίλων

ΣΚΟΡΕΡ: 25 Τσακιράκης (ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ), 23 Πισσίας (ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ), 19 Κοντονής Δ. (ΓΣ Ηλιούπολης), Κόχειλας Ι. (ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ), 17 Στεργίου (ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου