ΠΟΛΟ

Αποκλεισμός για ΟΥΚ Βόλου-Νίκη

αποκλεισμός-για-ουκ-βόλου-νίκη-533911

Δεν κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση των νέων ανδρών υδατοσφαίρισης ΟΥΚ Βόλου και Νίκη, που «υποκλίθηκαν» στους ανώτερους ΠΑΟΚ και ΝΟ Πατρών, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν τα δύο εισιτήρια για την οκτάδα, στον Ομιλο Βόλου που ολοκληρώθηκε στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος». Οι βολιώτικες ομάδες, παρά τις ευρείες ήττες στις 2 πρώτες αγωνιστικές από τις πιο έμπειρες ομάδες της Θεσσαλονίκης και Πάτρας κέρδισαν σε εμπειρίες, αφήνοντας πιο αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον, ενώ νικήτρια στο μεταξύ τους ντέρμπι ήταν η Νίκη Βόλου, που επικράτησε του ΟΥΚ με 12-4.

Αποτελέσματα:

ΠΑΟΚ-ΟΥΚ Βόλου 17-1

ΝΟ Πατρών-Νίκη Βόλου 17-5

ΠΑΟΚ-Νίκη Βόλου 10-3

ΝΟ Πατρών-ΟΥΚ Βόλου 13-3

ΝΟ Πατρών-ΠΑΟΚ 9-15

ΟΥΚ Βόλου-Νίκη Βόλου 4-12

Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 9

2. ΝΟ Πατρών 6

3. Νίκη Βόλου 3

4. ΟΥΚ Βόλου 0

Στο ρόστερ της Νίκης βρέθηκαν οι: Καρτσάνας, Καραγκούνης, Κανάκης, Γλούμης, Παπαδημητρίου, Γκατζούνας, Μόσιος, Γκανάτσιος, Βάτσος, Τσιμπερίδης, Χαλατσόπουλος, Χαρίσης, Καλλιμόπουλος, Κοκκινάκης, Εγνατιάδης.

Για τον ΟΥΚ αγωνίστηκαν οι: Νάσιος, Ανδρόνογλου, Καραϊσκος, Κουφιδάκης, Μαρινάγης, Νασιάκος, Βούλγαρης, Μπένης, Γαργαλέτσος, Αχλαδιώτης, Βλιώρας, Τσιμπανογιάννης, Γεωργιάδης, Ντόνας, Γαλάνης, Αποστολίδης, Νιζάμης, Καραγιάννης.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου