ΠΟΛΟ

Δεύτερο τρίποντο για ΟΥΚ Βόλου, παρέμεινε στο μηδέν η Νίκη

δεύτερο-τρίποντο-για-ουκ-βόλου-παρέμε-584621

Τη δεύτερή του εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο ΟΥΚ Βόλου, επικρατώντας του Μίλωνα στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος», με 13-8 για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης.

Η ομάδα του Ζαφείρη Μαρινάγη εμφανίστηκε σαφώς αλλαγμένη προς το καλύτερο από τα προηγούμενα παιχνίδια, στα οποία είχε ηττηθεί, ενώ βρήκε πολλούς διαδρόμους, πετυχαίνοντας 13 τέρματα, μια πολύ ικανοποιητική συγκομιδή για τους Βολιώτες. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΟΥΚ πάντως να διατηρεί μια διαφορά δύο τερμάτων στη λήξη του. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0, με τέρματα των Κολημήτρα και Βαφειάδη, ενώ οι Αθηναίοι μείωσαν σε 2-1, με τον ΟΥΚ να προηγείται και πάλι με 3-1, χάρις σε γκολ του Παπαβασιλείου. Το οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Θ. Ανδρεάκου να μειώνει σε 3-2, να ισοφαρίζει σε 3-3, με την έναρξη του δευτέρου και να προηγείται λίγο αργότερα με 3-4.

Ηταν η πρώτη και τελευταία φορά που ο Μίλων βρέθηκε μπροστά στο σκορ, καθώς έπειτα με δυο γκολ του Κολημήτρα και ένα του Στεργίου, οι Βολιώτες απέκτησαν ξανά διαφορά 2 τερμάτων (6-4). Το 5ο γκολ για τον Μίλωνα ήταν και το τελευταίο του στο ημίχρονο, καθώς ο Κολημήτρας σκόραρε για 4η φορά, διαμορφώνοντας το 7-5 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Πιο εύκολα έγιναν τα πράγματα για τον ΟΥΚ στο β’ μέρος, που πήρε και τη μεγαλύτερή του διαφορά στο παιχνίδι. Οι Αθηναίοι, στην αρχή του τρίτου οκταλέπτου μείωσαν σε 7-6, αλλά οι Βολιώτες πέτυχαν τέσσερα αναπάντητα γκολ (με τους Στεργίου, Βαφειάδη και Γιάγκο εις διπλούν), διώχνοντας το άγχος και παίρνοντας με τη λήξη της περιόδου, σαφές προβάδισμα, με 11-6. Από δύο γκολ πέτυχαν αμφότερες οι ομάδες στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο (Μαρινάγης, Στεργίου για τον ΟΥΚ Βόλου), με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 13-8 και την ομάδα του Ζ. Μαρινάγη, να παίρνει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία. Εξαιρετική η διαιτησία των κ.κ Σπυρόπουλου και Χατζηγούλα, υπό δύσκολες συνθήκες για μία ακόμη φορά, καθώς όπως σημείωσε ο αλυτάρχης του αγώνα, ο ηλεκτρονικός πίνακας δε λειτούργησε για τρία οκτάλεπτα… και ως εκ θαύματος πήρε μπρος… στο τελευταίο.

ΟΥΚ Βόλου – ΑΟΝΣ Μίλων 13-8

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-3, 4-1, 2-2

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ: (Ζ. Μαρινάγης) Κολημήτρας 4, Στεργίου 3, Βαφειάδης 2, Παπαβασιλείου 2, Μαρινάγης 1, Γιάγκος 1.

ΜΙΛΩΝ: (Μ. Ξανθόπουλος) Χαλιάσος 2, Οικονομίδης 2, Καλογερόπουλος 2, Δούκας 1, Αμπατζόγλου 1.

ΝΟ Χαλκίδας – Νίκη 11-7

Την 4η ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης γνώρισε η Νίκη, με αντίπαλο τον ΝΟ Χαλκίδας με σκορ 11-7, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της πρωτεύουσας του Ν. Ευβοίας. Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα δεν κατάφερε να κάνει το παραπάνω βήμα και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς, στο πρωτάθλημα, έχοντας να αντιμετωπίσει την πολύ καλή ομάδα του Δ. Σελετόπουλου.

Γλούμης και Δανιήλ πέτυχαν τα πρώτα γκολ για τους Βολιώτες, που βρίσκονταν, ωστόσο, πίσω στο σκορ από την αρχή του παιχνιδιού, με το πρώτο οκτάλεπτο να λήγει με 3-2. Στη συνέχεια, η Νίκη δεν κατάφερε να αντιδράσει δεχόμενη 3 γκολ από τους γηπεδούχους και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με επιμέρους 3-0 και συνολικά με 6-2 υπέρ των Χαλκιδαίων.

Παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, το σκορ δεν έμελλε να αλλάξει υπέρ τους, καθώς οι γηπεδούχοι σκόραραν ακόμη 3 φορές (έναντι τριών και της Νίκης με τους Δανιήλ, Πισσία και Καραγκούνη), με το τρίτο οκτάλεπτο να λήγει με 9-5.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, τόσο η ομάδα της Χαλκίδας, όσο και της Νίκης πέτυχαν από δύο τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό 11-7, που άφησε πικρή γεύση στους Βολιώτες, που δεν έχουν γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης, παραμένοντας ουραγός.

ΝΟ Χαλκίδας- Νίκη Βόλου 11-7

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-0, 3-3, 2-2

ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: (Δ. Σελετόπουλος) Μερκουριάδης 4, Κοκκάλας 3, Ορφανάκος 1, Αλαφάκης 1, Κόρακας 1, Αθανασίου 1.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Δ. Μπλάνας) Πισσίας 3, Δανιήλ 2, Γλούμης 1, Καραγκούνης 1.

Αποτελέσματα (4η)

ΝΟ Χαλκίδας- Νίκη Βόλου 11-7

ΟΥΚ Βόλου- Μίλων 13-8

Γ.Σ. Ηλιούπολης- Νηρέας Γέρακα 6-5

ΑΕ Χαϊδαρίου- ΝΕ Πατρών 8-6

Βαθμολογία

1. ΓΣ Ηλιούπολης 10

2. ΝΟ Χαλκίδας 10

3. Νηρέας Γέρακα 9

4. ΑΕ Χαϊδαρίου 6

5. ΟΥΚ Βόλου 6

6. ΝΕ Πατρών 3

7. Μίλων 3

8. Νίκη Βόλου 0

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου