ΠΟΛΟ

Τους έκοψαν το όνειρο της ανόδου

τους-έκοψαν-το-όνειρο-της-ανόδου-804789

Ο ΟΕΑΝΑΒ δεν θα αγωνιστεί στην τελική φάση της Β’ Εθνικής πόλο γυναικών

Στα Χανιά της Κρήτης θα χτυπά από σήμερα η καρδιά της γυναικείας υδατοσφαίρισης, αλλά ο Βολιώτικος σύλλογος ΟΕΑ/ΝΑΒ δεν θα μπορεί να δώσει το παρών και αυτό γιατί το κόστος είναι υπέρογκο, μιας και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοίνωσε μόλις πριν από λίγες ημέρες τη διεξαγωγή των αγώνων που οδηγούν στην Α2 Εθνική κατηγορία των γυναικών στην πόλη της Κρήτης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ομάδα του Γιάννη Δημαρέλου, κέρδισε τη συμμετοχή της στην τελική φάση της Β’ Εθνικής στην κρητική πόλη, όπου εκτός από τις Βολιώτισσες, αντίπαλοι θα ήταν οι ΑΠΣ Οξυγόνο, ΝΟ Χανίων, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και ΓΣ Ηλιούπολης.

Μπορεί η διοίκηση της βολιώτικης ομάδας να βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία με την ΚΟΕ, ζητώντας επανειλημμένως να γίνει γνωστό το ποια πόλη της Κρήτης θα φιλοξενήσει τους αγώνες, αλλά αυτό έγινε μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Οι κινήσεις ήταν άμεσες προκειμένου να κλειστούν έστω και την τελευταία στιγμή αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο, αλλά δεν υπήρχε διαθεσιμότητα λόγω και της υψηλής τουριστικής κίνησης, που ανέβασε κατακόρυφα και το κόστος.

Μετά από την έρευνα αγοράς των υπευθύνων του ΟΕΑΝΑΒ, το κόστος της μετακίνησης αλλά και της διαμονής έφτασε στις 4.000 ευρώ, ποσό απαγορευτικό για την ερασιτεχνική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε και η ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία εν τέλει θα αγωνιστεί κανονικά όπως ανακοινώθηκε, αλλά δεν θα συμμετέχει για τον ίδιο λόγο ούτε η ομάδα του ΑΠΣ Οξυγόνο Θεσσαλονίκης.

Με δήλωση του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο πρόεδρος του ΟΕΑΝΑΒ κ. Αποστόλης Καζάκης σχολίασε: «Δεν είμαστε μόνο εμείς που δεν θα μπορέσουμε να αγωνιστούμε μιας και ενημερωθήκαμε πως ούτε το Οξυγόνο θα μπορέσει να μεταβεί στην Κρήτη. Δυστυχώς από την ΚΟΕ άργησαν να δηλώσουν σε ποια πόλη θα διεξαχθεί η τελική φάση και παρά το γεγονός ότι μας είχαν πει στην Κρήτη, δεν μπορούσαμε να ξέρουμε σε ποια πόλη, ώστε να κλείσουμε έγκυρα και πιο φθηνά εισιτήρια, αλλά και ξενοδοχείο στα Χανιά.
Κάθε χρόνο οι τελικοί γίνονται στην Αθήνα, αλλά τελικά αυτό δεν ίσχυσε φέτος. Το κόστος για εμάς αποδείχθηκε πολύ μεγάλο, παρά τις όποιες προσπάθειες κάναμε. Οσες επιλογές και αν είχαμε, οι οικονομικές απαιτήσεις για ξενοδοχείο ήταν στο ζενίθ, ακόμη και αεροπορικά δεν υπήρχαν εισιτήρια για σήμερα Παρασκευή και θα έπρεπε να ταξιδέψουμε νωρίτερα ή να χάσουμε κάποιον αγώνα».

Δυστυχώς το κλίμα στις τάξεις της ομάδας δεν είναι το καλύτερο δυνατό, με παίκτριες και προπονητή να είναι «σκασμένοι» από την τροπή που πήραν τα πράγματα, μιας και στόχος τους ήταν να πάρουν το ένα εκ των δύο προνομιούχων εισιτηρίων και να προβιβαστούν στην παραπάνω κατηγορία, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό με πλήθος εντατικών προπονήσεων το τελευταίο διάστημα και με αισιοδοξία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός κ. Γιάννης Δημαρέλος, μιλώντας με τη σειρά του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σχολίασε: «Είναι κρίμα μία τόσο μεγάλη προσπάθεια να πηγαίνει χαμένη και να στερούνται του ονείρου τους τα κορίτσια, αλλά το κόστος ήταν τρομερά μεγάλο και ο μόνος που δεν ευθύνεται είναι η διοίκηση του ΟΕΑΝΑΒ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου