ΠΟΛΟ

Αποκλεισμός για ένα γκολ

αποκλεισμός-για-ένα-γκολ-821411

Τον αποκλεισμό από την τελική φάση του πρωταθλήματος Μίνι Παίδων υδατοσφαίρισης γνώρισε η ομάδα της Νίκης Βόλου, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, που για τον Όμιλο Βόλου, διεξήχθη στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ «Ι. Ζηργάνος».

Οι «οικοδεσπότες» της Νίκης Βόλου είχαν ομολογουμένως δύσκολο έργο, καθώς ανάμεσα σε ΚΕ Κοζάνης και Δελφίνια Πτολεμαϊδας κληρώθηκαν με τους σαφώς ισχυρούς Ολυμπιακό, ΝΕ Λάρισας και Νηρέα Λαμίας, ενώ οι δύο πρώτοι κατέλαβαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα, παίρνοντας παράλληλα τα εισιτήρια της πρόκρισης στην τελική φάση. Η Νίκη κατετάγη 4η με 9 βαθμούς, χάνοντας την πρόκριση στην ισοβαθμία με Λάρισα και Νηρέα Λαμίας. Ουσιαστικά, το πολυπόθητο εισιτήριο για την πρόκριση στην τελική φάση χάθηκε για τους «κυανόλευκους», για ένα γκολ.

Το πλέον καθοριστικό παιχνίδι τους Βολιώτες έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, όπου και ηττήθηκαν από το Νηρέα Λαμίας με 7-6, ενώ το πρωί της ίδιας ημέρας είχε έρθει και η ήττα από τον Ολυμπιακό με 9-5. Η Νίκη είχε κερδίσει τη Λάρισα στην πρεμιέρα των αγώνων με 9-8, αλλά οι Λαρισαίοι επικράτησαν με δύο γκολ των Λαμιωτών, πανηγυρίζοντας έτσι την πρόκριση, τερματίζοντας 2οι.

Από κει και πέρα, οι εύκολες νίκες απέναντι σε ΚΕ Κοζάνη και Δελφίνια Πτολεμαΐδας δεν είχαν αντίκρισμα, με τη Νίκη να ολοκληρώνει με αυτό τον τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την τρέχουσα σεζόν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Παρασκευή 1/07

Νηρέας Λαμίας – Δελφίνια Πτολεμαΐδας 14-6

Νίκη Βόλου – ΝΕ Λάρισας 9-8

ΚΕ Κοζάνης – Ολυμπιακός 1-19

Σάββατο 2/07

Δελφίνια Πτολεμαΐδας – ΝΕ Λάρισας 5-12

Ολυμπιακός – Νίκη Βόλου 9-5

Νηρέας Λαμίας – ΚΕ Κοζάνης 13-4

ΝΕ Λάρισας – Ολυμπιακός 7-8

ΚΕ Κοζάνης – Δελφίνια Πτολεμαΐδας 6-2

Νίκη Βόλου – Νηρέας Λαμίας 6-7

Κυριακή 3/07

Δελφίνια Πτολεμαΐδας – Ολυμπιακός 1-11

Νηρέας Λαμίας – ΝΕ Λάρισας 5-7

ΚΕ Κοζάνης – Νίκη Βόλου 5-12

Ολυμπιακός- Νηρέας Λαμίας 12-4

ΝΕ Λάρισας – ΚΕ Κοζάνης 13-2

Νίκη Βόλου – Δελφίνια Πτολεμαΐδας 10-2

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 15

2. ΝΕ Λάρισας 9

3. Νηρέας Λαμίας 9

4. Νίκη Βόλου 9

5. ΚΕ Κοζάνης 3

6. Δελφίνια Πτολεμαΐδας 0

Οι προπονητές Δημήτρης Κόφφας και Δημήτρης Μπλάνας χρησιμοποίησαν τους: Δαλίανη, Καλλιμόπουλο, Κοκκινάκη, Τσίχλα Στρ., Τσίχλα Γ., Σαββίδη, Κανατά, Κουτσουνίδη, Γκανάτσιο, Εγνατιάδη Γ., Παπακώστα, Στέλλο, Στεφάνου, Κομνιανό, Εγνατιάδη Θ.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου