ΠΟΛΟ

Κέρδος οι εμπειρίες για τους μικρούς στο πόλο

κέρδος-οι-εμπειρίες-για-τους-μικρούς-σ-415451

Ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της χώρας βρέθηκε η ομάδα Μίνι Παίδων της Νίκης Βόλου, με τη συμμετοχή της στους αγώνες της τελικής φάσης που διεξήχθησαν στα κολυμβητήρια της Βουλιαγμένης και της Νέας Σμύρνης. Αναμφίβολα οι νεαροί πολίστες του Δημήτρη Καραναστάση μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν από τη φετινή διαδικασία, παρά το γεγονός πως δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν κάποια νίκη στην τελική φάση. Οι εμπειρίες που κέρδισαν, σίγουρα θα αποδειχθούν εφόδιο για ακόμη ένα πιο λαμπρό μέλλον. Η χρονιά για τη Νίκη είναι άκρως επιτυχημένη μιας και έφτασε για πρώτη φορά στη μικρή ιστορία της σε τελική φάση μίνι παίδων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Νίκης ήταν τα εξής:

Νίκη Βόλου – Χίος 12-7

Νίκη Βόλου – Χανιά 14-3

Νίκη Βόλου – Λαμία 6-11

Νίκη Βόλου – Βουλιαγμένη 2-13

Με το σκουφάκι της Νίκης Βόλου αγωνίστηκαν οι: Μόσιος Ιωάννης, Βάτσος Μάριος, Γκανάτσιος Δημήτριος, Γκανάτσιος Ιωάννης, Εγνατιάδης Ιωάννης, Καλλιμόπουλος Γεώργιος, Κανατάς Ιωάννης, Κοκκινάκης Δημήτριος, Μυλωνάς Παναγιώτης, Παγωνόπουλος Κωνσταντίνος, Στέλλος Γεώργιος, Στεφάνου Ευάγγελος, Δαϊλιάνης Νικόλαος, Τσίχλας Γεώργιος, Τσίχλας Ευστράτιος, Τσιμπερίδης Βελισσάριος, Σαββίδης και Παπακώστας Γεώργιος.

Στην ανακοίνωση του τμήματος υδατοσφαίρισης αναφέρεται: «Μόνο ένα μεγάλο χειροκρότημα αξίζει στην ομάδα μίνι παίδων της Νίκης Βόλου. Παρόλο που η αμάδα μας δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη στους αγώνες, η παρουσία της και μόνο στις δέκα καλύτερες ομάδες της Ελλάδος αποτελεί τεράστια επιτυχία για το σύλλογό μας. Ακόμα μεγαλύτερη αξία δίνει το γεγονός ότι εμείς καλλιεργούμε το άθλημα της υδατοσφαίρισης μόνο πέντε χρόνια και τα παιδιά αυτά βρεθήκανε αντιμέτωπα με παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου, που βρίσκονται συστηματικά στις τελικές φάσεις όλων των κατηγοριών, σχεδόν από τη σύσταση αυτών των πρωταθλημάτων. Οι ομάδες αυτές έχουν χαρίσει πολλούς αθλητές και εξακολουθούν να χαρίζουν πολλούς αθλητές στις εθνικές μας ομάδες. Οι ακαδημίες αυτών των συλλόγων έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε τουρνουά στο εξωτερικό και να κάνουν κοινές προετοιμασίες με μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού και όχι μόνο πόλο. Η ομάδα μας κατάφερε να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια, αποδεικνύοντας ότι λεπτομέρειες την χωρίζουν, ώστε να κάνει το επόμενο βήμα. Το μέλλον μας ανήκει».

Πρωταθλητής στους Μίνι Παίδες, κερδίζοντας με 7-5 τον ΝΟ Βουλιαγμένης αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί στο μεγάλο πρωταγωνιστή των τμημάτων υποδομών.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΛΕΒΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου