ΠΟΛΟ

Υποβιβασμός στη Β’ Εθνική για τον ΟΥΚ για ένα γκολ

υποβιβασμός-στη-β-εθνική-για-τον-ουκ-γ-415495

Την ήττα με 10-9 γνώρισε χθες από το Ρέθυμνο η ομάδα του Βόλου στα πλαίσια των αγώνων Playοut της Α2 Εθνικής που διεξήχθησαν στα Χανιά και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στη Β’ Εθνική μετά από 9 χρόνια.

Η αρχή για την ομάδα του Ζαφείρη Μαρινάγη ήταν ιδανική, μιας και το Σάββατο το απόγευμα επιβλήθηκε του Νηρέα Γέρακα με 10-6. Μάλιστα αυτό το αποτέλεσμα έδινε στους Βολιώτες το προβάδισμα για την παραμονή έναντι του Ρεθύμνου, αλλά στο παιχνίδι της Κυριακής ήθελε για έστω ένα βαθμό και ισοπαλία να παραμείνει στην κατηγορία. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και δεν μπόρεσε να αποφύγει τον υποβιβασμό, με τη χρονιά για τον ΟΥΚ να κλείνει με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Με αυτήν τη νίκη η ρεθυμνιώτικη ομάδα έφτασε τους 11 βαθμούς και άφησε στην 6η θέση τον ΟΥΚ Βόλου με 10 βαθμούς και έτσι οι Βολιώτες ακολούθησαν το δρόμο των Μίλωνα, ΝΕ Λαμίας, ΝΟΒΑ, που είχαν υποβιβαστεί νωρίτερα στη Β’ Εθνική.

Ο αγώνας αποδείχθηκε δραματικός με τους Βολιώτες να σημειώνουν δύο τέρματα στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο και να μειώνουν στο τελικό 9-10, δίχως να καταφέρνουν να πετύχουν έστω ένα ακόμη τέρμα.

Πλέον στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα βρίσκονται και οι τέσσερις Βολιώτικες ομάδες, με τον ΟΥΚ Βόλου να συναντά ΝΟΒΑ, ΟΕΑΝΑΒ και Νίκη Βόλου.

Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

OYK – Νηρέας Γέρακα 10-6

Οκτάλεπτα: 4-2,2-1,2-1,2-2

Τα γκολ για τον ΟΥΚ πέτυχαν οι: 4Κουλουκτσής, 3 Παππάς, Μαρασλής, Κοράκης, Στεργίου

ΟΥΚ – Ρέθυμνο 9-10

Οκτάλεπτα: 2-3, 4-3, 1-4, 2-0

Τα γκολ για τον ΟΥΚ πέτυχαν οι: 2 Παππάς, 2 Μπαχάς, 2 Χρ. Μαρινάγης, Κολημήτρας, Κουλουκτσής, Κοράκης.

Τα γκολ για το ΝΟ Ρεθύμνου σημείωσαν οι: Λάππας 3, Φραγκάκης 1, Γ. Παναγιωτάκης

2, Γιουλούντας 1, Παπαδάκης 3.

Ο ΟΥΚ Βόλου αγωνίστηκε με τους: Δημήτρη Λαγωνικάκη, Κώστα Τσιανάκα, Σταύρο Γιαβαρίδη, Γιώργο Κοράκη, Θάνο Γραμμένο, Κώστα Παππά, Χρήστο Μαρινάγη, Γιώργο Μαρινάγη, Αλέξανδρο Κολημήτρα, Γιάννη Ιωαννίδη, Γιώργο Στεργίου, Νίκο Μπαχά, Αργύρη Μαρασλή, Αλέκο Κουλουκτσή.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΛΕΒΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου