ΠΟΛΟ

Από την παραμονή στο Νοσοκομείο…

από-την-παραμονή-στο-νοσοκομείο-427082

Επεισοδιακός ήταν ο τρίτος και τελευταίος αγώνας για την ομάδα της Νίκης Βόλου στο πόλο, μιας και χθες κόντρα στον Αρη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης οι κυανόλευκοι, πανηγύρισαν την παραμονή στη Β’ Εθνική κατηγορία, μέσω του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Η Νίκη Βόλου, έχοντας εξασφαλίσει από το πρωί την παραμονή της, έπαιζε σε έναν αδιάφορο αγώνα κόντρα στους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι ήθελαν πώς και πώς τη νίκη, αλλά οι κυανόλευκοι ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν στο τέλος.

Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στους τυπικά γηπεδούχους, οι οποίοι έστειλαν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ τον αθλητή της Νίκης Βόλου, Γιάννη Φτούλη, με σκίσιμο στο μάτι, μετά από χτύπημα με το πλαστικό μέρος από το σκουφάκι αντίπαλου αθλητή, ο οποίος όπως ήταν λογικό αποβλήθηκε στη συνέχεια με κόκκινη.

Ο Αρης καίγονταν για τη δική του παραμονή, την οποία εν τέλει δεν κατάφερε να πετύχει, χάνοντας με 17-11, παρά το γεγονός ότι είχε 16-3 αποβολές υπέρ του, με τη διαιτησία να σπρώχνει τους Θεσσαλονικείς μάταια στην παραμονή, αλλά τελικά υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ, από το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε στη συνέχεια η αποστολή, αρκέστηκε στο να αναφέρει πως: «Τέλος καλό όλα καλά, από τη στιγμή που πετύχαμε την παραμονή. Ηταν μία δύσκολη χρονιά για εμάς, στην οποία είχαμε αρκετές απουσίες, από περσινές τιμωρίες και άλλες από τραυματισμούς. Κάναμε το χρέος μας στα playout και έτσι παραμείναμε στην κατηγορία». Οσον αφορά τον χθεσινό τελευταίο αγώνα: «Δυστυχώς οι συνθήκες δεν ήταν οι καταλληλότερες. Ο αγώνας διεκόπη για δέκα λεπτά, είχαμε αρκετό ξύλο μέσα στο νερό, αλλά και προπηλακισμούς στον πάγκο μας. Ο Αρης ήθελε το παιχνίδι, αλλά εμείς παίξαμε για την ιστορία μας».

Η σύνθεση της Νίκης Βόλου ήταν η εξής: Φώτης Σταθόπουλος, Βάιος Καρτσάνας (τερματοφύλακας), Σπύρος Τζαμτζής (αμυντικός), Δημήτρης Μπλάνας, Χρυσόστομος Δανιήλ, Γιώργος Αλεξανδρής, Παναγιώτης Κουρτίδης, Δημήτρης Γκανάτσιος, Δημήτρης Γλούμης, Νίκος Καραγκούνης (περιφερειακοί), Γιάννης Φτούλης, Θανάσης Κόφφας, Νίκος Αθανασιάδης (φουνταριστοί), ενώ δεν αγωνίστηκαν ο τερματοφύλακας Δημήτρης Μπατζιάκας και οι αμυντικοί Στέφανος Ξυφώλης, Γιάννης Αποσκίτης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τα αποτελέσματα της Νίκης Βόλου:

Νίκη Βόλου – Καβάλα 17-10

Νίκη Βόλου – Οξυγόνο 13-5

Νίκη Βόλου – Αρης 17-11

Βαθμολογία play out

1. Νίκη Βόλου 9

2. Οξυγόνο 4

3. Καβάλα 3

4. Αρης 1

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου