ΠΟΛΟ

Ξεχωριστή βραδιά για το τμήμα πόλο της Νίκης Βόλου

ξεχωριστή-βραδιά-για-το-τμήμα-πόλο-της-439629

Με την ευχή για περισσότερες επιτυχίες

Μία ξεχωριστή γιορτή έλαβε χώρα στο κλειστό Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος», όπου η Νίκη Βόλου αφιέρωσε τη βραδιά στους μικρούς πολίστες του και συγκεκριμένα στο τμήμα μίνι παίδων, το οποίο και θα συμμετέχει στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Οι λιλιπούτειοι υδατοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να παίξουν πόλο και να διασκεδάσουν με τη ψυχή τους, σε ξεχωριστούς και ιδιαίτερους αγώνες στους οποίους συμμετείχαν και οι πολίστες της ανδρικής ομάδας, σκορπώντας άφθονο γέλιο τόσο μέσα όσο και έξω από το νερό.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν 50 αθλητές των τμημάτων της υδατοσφαίρισης, οι οποίοι έδωσαν τρεις αγώνες επίδειξης, αρχικά χωρισμένοι ανά ηλικίες και στο τέλος ανάμεικτα με τη συνοδεία και σωσιβίων.

Το παρών έδωσε και η Ερασιτεχνική Νίκη, με τον πρόεδρό της κ. Γιάννη Ξάνθη, ο οποίος μαζί με την κα. Κοκκινάκη και τους κ.κ. Μακρόπουλο, Βατσαρέα, Τσαρνά, Νίκο Αδαμάσογλου, Σκοτεινιώτη και Πέτρο Μπλάνα, βράβευσαν όλους τους πολίστες αλλά και τους προπονητές τους, Δημήτρη Μπλάνα, Δημήτρη Καραναστάση και Γιώργο Αδαμάσογλου.

Το παρών έδωσαν φυσικά και αρκετοί γονείς όπως και φίλοι του συλλόγου σε μία βραδιά με έντονο το χρώμα της Νίκης Βόλου, η οποία χρόνο με το χρόνο κάνει βήματα προόδου και εξελίσσεται, μπαίνοντας ακόμη πιο δυναμικά στις πισίνες.

Φυσικά ξεχωριστής υποδοχής έτυχε η ομάδα μίνι παίδων του συλλόγου, η οποία και θα συμμετέχει στα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος της κατηγορίας, κερδίζοντας το εισιτήριο για τις δέκα καλύτερες ομάδες της χώρας.

Στην τελική φάση αντίπαλοι των κυανόλευκων θα είναι οι: Παναθηναϊκός, ΝΟ Χίου, ΝΟ Βουλιαγμένης, Πανιώνιος, Παλαιό Φάληρο, ΝΟ Χανίων, Νηρέας Λαμίας, ΠΑΟΚ και ΝΟ Καβάλας.

Με τη λήξη των αγώνων αλλά και των απονομών άπαντες βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του κολυμβητηρίου, όπου και συνεχίστηκε η γιορτή με μπάρμπεκιου και εκλεκτές λιχουδιές για όλους, με την πολύτιμη συμβολή και των γονέων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αναμνηστική φωτογράφηση όλων των συμμετεχόντων (Φωτό: PhVidRoom.blogspot.gr)

Κλεφτές ματιές στο φακό από όσους βρίσκονταν στους πάγκους

Από αριστερά οι κ.κ. Τσαρνάς, Μακρόπουλος, Σκοτεινιώτης

Βραβεία από τον κ. Ξάνθη στους προπονητές Δημήτρη Καραναστάση και Δημήτρη Μπλάνα

Η «μάχη» συνεχίστηκε εκτός πισίνας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου