ΠΟΛΟ

Γιορτή της υδατοσφαίρισης την Παρασκευή

γιορτή-της-υδατοσφαίρισης-την-παρασκ-456321

Η εφορεία υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Νίκη Βόλου ανακοινώνει στους φίλους του αθλήματος και στους γονείς – κηδεμόνες όλων των τμημάτων, ότι στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης του τμήματος «γιορτή υδατοσφαίρισης», θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:30 μ.μ., επίδειξη αγώνα υδατοσφαίρισης από τους αθλητές του τμήματος.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «γι’ αυτό τον λόγο καλούμε όλους τους αθλητές του τμήματος, τους γονείς και κηδεμόνες να παρευρεθούν σ’ αυτές τις εκδηλώσεις, ως και εκείνους τους αθλητές που για οποιοδήποτε λόγο σταμάτησαν, να έρθουν κοντά μας και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.

Μετά το πέρας της επίδειξης, θα δοθούν σ’ όλους τους αθλητές μας διπλώματα συμμετοχής στις εκδηλώσεις του σωματείου μας.

Τέλος, η εφορεία υδατοσφαίρισης και οι άνθρωποι που καθημερινά μοχθούν για ανέλιξη όλων των αθλητών της και σ’ ένα πνεύμα οικογενειακό, στον προαύλιο χώρο του κολυμβητηρίου «Βασίλειος Πολύμερος» θα παραθέσει σ’ όλους τους αθλητές «μίνι γεύμα» προς τέρψιν τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου