ΠΟΛΟ

Πανηγυρική πρόκριση των μικρών της Νίκης στο πόλο

πανηγυρική-πρόκριση-των-μικρών-της-νί-459637

Πανηγυρική πρόκριση στις δέκα καλύτερες ομάδες της χώρας πήραν οι μίνι παίδες της Νίκης Βόλου, οι οποίοι στη β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος και για τον όμιλο του Βόλου, κατέκτησαν τη δεύτερη θέση, κερδίζοντας τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια που έδωσαν στο κλειστό Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» από την περασμένη Παρασκευή έως και χθες Κυριακή.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι γεννηθέντες από το 2002 έως το 2004 πολίστες της Νίκης Βόλου, πανηγύρισαν με τη ψυχή τους μετά το τελευταίο σφύριγμα χθες απέναντι στον Πανσερραϊκό, του οποίου και επιβλήθηκαν με 21-3, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την τελική φάση στα τέλη Ιουλίου (αναμένεται η κλήρωση από την ΚΟΕ), ως η δεύτερη καλύτερη ομάδα του ομίλου, πίσω από το Νηρέα που έκανε το 5 στα 5.

Στο πρώτο της παιχνίδι η Νίκη Βόλου επιβλήθηκε με 8-5 του ΝΟ Λάρισας, για να συνεχίσει με ακόμη ένα τρίποντο απέναντι στην Κοζάνη το πρωί του Σαββάτου με σκορ 8-2. Στη συνέχεια ήρθε η ήττα από το Νηρέα Λαμίας με 1-21, με το τεχνικό δίδυμο των Δημήτρη Καραναστάση και Γιώργου Αδαμάσογλου να προχωρά σε αρκετές αλλαγές. Χθες Κυριακή οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, κερδίζοντας αρχικά τη ΝΕ Λάρισας με 11-5 και στη συνέχεια τον Πανσερραϊκό.

Με δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ, ο τεχνικός Δημήτρης Καραναστάσης ανέφερε: «Είναι μια επιτυχία όλης της ομάδας και πλέον θέλουμε το κάτι παραπάνω. Θέλουμε να καταφέρουμε να μπούμε στην 8άδα. Εγινε η αρχή να ξεκινήσει η Νίκη Βόλου με υποδομές και να βγάλει νέους αθλητές. Ελπίζουμε στη συνέχεια να βρεθούμε ένα σκαλί παραπάνω. Αν είναι πιο βατός ο όμιλος μπορούμε να χτυπήσουμε την πρόκριση στη συνέχεια κόντρα στα υποτιθέμενα μεγαθήρια της χώρας».

Το ρόστερ της Νίκης Βόλου αποτελούν οι: Μόσιος Ιωάννης, Βάτσος Μάριος, Γκανάτσιος Δημήτριος, Γκανάτσιος Ιωάννης, Εγνατιάδης Ιωάννης, Καλλιμόπουλος Γεώργιος, Κανατάς Ιωάννης, Κοκκινάκης Δημήτριος, Μυλωνάς Παναγιώτης, Παγωνόπουλος Κων/νος, Στέλλος Γεώργιος, Στεφάνου Ευάγγελος, Δαϊλιάνης Νικόλαος – Τσίχλας Γεώργιος, Τσίχλας Ευστράτιος, Τσιμπερίδης Βελισσάριος, Σαββίδης και Παπακώστας Γεώργιος.

Τα αποτελέσματα του β’ γύρου από την περασμένη Παρασκευή

1η αγωνιστική

Νηρέας Λαμ. – Πανσερραϊκός 19-4

Νίκη Βόλου – ΝΟ Λάρισας 8-5

ΝΕ Λάρισας – ΚΕ Κοζάνης 11-5

2η αγωνιστική

Πανσερραϊκός – ΝΟ Λάρισας 5-4

ΚΕ Κοζάνης – Νίκη Βόλου 2-8

Νηρέας Λαμ. – ΝΕ Λάρισας 19-7

3η αγωνιστική

ΝΟ Λάρισας – ΚΕ Κοζάνης 8-6

ΝΕ Λάρισας – Πανσερραϊκός 7-3

Νίκη Βόλου – Νηρέας Λαμ. 1-21

4η αγωνιστική

Πανσερραϊκός – ΚΕ Κοζάνης 15-0

Νηρέας Λαμ. – ΝΟ Λάρισας 18-6

ΝΕ Λάρισας – Νίκη Βόλου 5-11

5η αγωνιστική

ΚΕ Κοζάνης – Νηρέας Λαμ. 3-13

ΝΟ Λάρισας – ΝΕ Λάρισας 8-7

Νίκη Βόλου – Πανσερραϊκός 21-3

Τα αποτελέσματα της α’ φάσης

Νηρέας Λαμίας – Νίκη Βόλου 17-10

Νίκη Βόλου – ΝΟ Λάρισας 5-0

ΝΕ Λάρισας – Νίκη Βόλου 7-13

Νίκη Βόλου – ΟΥΚ Βόλου 19-1

Νίκη Βόλου – ΟΕΑ ΝΑΒ 20-6

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου