ΠΟΛΟ

Ικανοποίηση στη Νίκη Βόλου για τα αποτελέσματα των μίνι παίδων στο πόλο

ικανοποίηση-στη-νίκη-βόλου-για-τα-αποτ-508881

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου με αφορμή την πρόκριση των μίνι παίδων στην επόμενη φάση, μια προσπάθεια που ξεκίνησε τρία χρόνια πριν. Με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή των κυανόλευκων αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της Α’ φάσης του πρωταθλήματος μίνι παίδων 2015 που διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος το τριήμερο 15-17/5/2015 σ’ όλη την Ελλάδα και σε ομίλους, συμμετείχε η ομάδα των μίνι παίδων του τμήματος υδατοσφαίρισης.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σ’ όλους τους φίλους της πόλης μας και στα μέλη του συλλόγου μας ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε από το 2012 στην ακαδημία έφερε καρπούς και έχουμε τα πρώτα θετικά μηνύματα μετά την πρόκριση της ομάδος μας στη Β’ φάση του πρωταθλήματος μίνι παίδων 2015.

Το τριήμερο αυτό η ομάδα μας κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον όμιλο του Βόλου, μετά από άριστες εμφανίσεις και χρησιμοποιώντας όλο το έμψυχο δυναμικό της κατηγορίας αυτής.

Σας γνωρίζουμε ότι τα αποτελέσματα της ομάδος μας με τα άλλα σωματεία της Λάρισας, Λαμίας και Βόλου έχουν ως εξής:

Νηρέας Λαμίας – Νίκη Βόλου 17-10

Νίκη Βόλου – ΝΟ Λάρισας 5-0

ΝΕ Λάρισας – Νίκη Βόλου 7-13

Νίκη Βόλου – ΟΥΚ Βόλου 19-1

Νίκη Βόλου – ΟΕΑ ΝΑΒ 20-6

Οι εμπειρίες των μικρών αθλητών μας που αγωνίστηκαν ήταν θετικότατες και ευεργετικές για την παραπέρα πορεία τους και συνέχιση της καριέρας τους με πνεύμα αγωνιστικό και αλτρουιστικό.

Είναι γεγονός και γι’ αυτό υπερηφανευόμαστε στο τμήμα υδατοσφαίρισης, ότι δεν έγινε σε μια μέρα. Ηταν απόρροια της σωστής δουλειάς που γίνεται εδώ και τρία χρόνια από το προπονητικό έργο των προπονητών μας.

Παράλληλα με τους αθλητές συγχαίρουμε και τους προπονητές κ.κ. Καραναστάση Δημήτριο και Αδαμάσογλου Γιώργο για την άοκνη και μεθοδική δουλειά τους και την άριστη προοπτική που καλλιεργούν στους νεαρούς παίδες της ομάδας μας. Τα θεμέλια τοποθετήθηκαν και χρειάζεται πολλή δουλειά απ’ όλους γονείς – κηδεμόνες, αθλητές, προπονητές και παράγοντες του τμήματος.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου συγχαίρουν όλους τους συντελεστές αυτών των επιτυχιών, και εύχονται σε όλους να γρηγορούν και να συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον το έργο τους, για το καλό των πολλών φίλων της ερασιτεχνικής.

Το άθλημα αυτό θέλει υπομονή και επιμονή στην τελειοποίηση των τεχνικών του αθλήματος και με ενότητα, ομόνοια, και αγάπη όλοι μας να αγκαλιάζουμε με την ίδια θέρμη όλα τα αθλήματά μας.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους υδατοσφαιριστές που είναι οι: Μόσιος Ιωάννης, Βάτσος Μάριος, Γκανάτσιος Δημήτριος, Γκανάτσιος Ιωάννης, Εγνατιάδης Ιωάννης, Καλλιμόπουλος Γεώργιος, Κανατάς Ιωάννης, Κοκκινάκης Δημήτριος, Μυλωνάς Παναγιώτης, Παγωνόπουλος Κων/νος, Στέλλος Γεώργιος, Στεφάνου Ευάγγελος, Δαϊλιάνης Νικόλαος – Τσίχλας Γεώργιος, Τσίχλας Ευστράτιος, Τσιμπερίδης Βελισσάριος, Σαββίδης, Παπακώστας Γεώργιος.

Μέσα από αυτή την ανακοίνωση η Εφορεία Υδατοσφαίρισης θέλει να ευχαριστήσει πρώτον μέσα από την καρδιά της τους εξωδιοικητικούς εφόρους κ.κ. Βάτσο Νικόλαο, Γκανάτσιο Κων/νο, Μπρουσοβάνα Αλέξανδρο, Τσίχλα Αγγελο, Τσιμπερίδη Κων/νο, Κανάκη Αθανάσιο, για την καθημερινή τους ενασχόληση με τα προβλήματα της ομάδος, και την άριστη εμφάνιση και συμπεριφορά όλων των αθλητών σ’ αυτή τη φάση του πρωταθλήματος και δεύτερον να ευχαριστήσει τους γονείς των αθλητών μας για την ανταπόκριση και τη ζεστή παρουσία τους σ’ αυτούς τους αγώνες.

Καλούμε όλους τους αθλητές που για τον Α ή Β λόγο σταματήσανε τις προπονήσεις και γεννήθηκαν τα χρόνια 2002 – 2007 να ενταχθούν ξανά στις τάξεις της ομάδος και πληροφορούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες που έχουν παιδιά που γεννήθηκαν το 2004 – 2008 ότι μέσα σε Ιούνιο – Ιούλιο θα κάνουμε εγγραφές για βραχύ τμήμα εκμάθησης των μυστικών της υδατοσφαίρισης και άμεση ένταξη στην κατηγορία μίνι παίδων κλπ.».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου