ΠΟΛΟ

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο ΝΟΒΑ

επιστροφή-στις-νίκες-θέλει-ο-νοβα-668241

Σήμερα (5 μ.μ.) για την 8η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών παίζει στη Ν. Ιωνία με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου

Επιστροφή στη δράση με επιστροφή στις επιτυχίες θέλει να πραγματοποιήσει σήμερα η γυναίκεια ομάδα πόλο του ΝΟΒΑ στην έναρξη του β’ γύρου της Α1 Κατηγορίας. Με αντίπαλο τον Τρίτωνα Αμαρουσίου στις 5 μ.μ. στη Νέα Ιωνία η ομάδα του ΝΟΒΑ έχει στόχο την 4η νίκη στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 γυναικών, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι κέρδισε τον σημερινό αντίπαλό της στον α’ γύρο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το πρωτάθλημα επαναρχίζει μετά από 20 μέρες και το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στον Πειραιά, με τον τρίτο της βαθμολογίας Εθνικό να υποδέχεται την Βουλιαγμένη στις 15.00, ενώ την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Γλυφάδα στο «Αντ. Δημητρόπουλος».

Ο ΝΟΒΑ πάντως που χθες βραβεύτηκε για την άνοδό του για πρώτη φορά στην Α1 θέλει σήμερα να κάνει βήμα παραμονής με νίκη.

Πρέπει να αναφερθεί ότι η ομάδα του ΝΟΒΑ σε όσα ματς στον πρώτο γύρο έπαιξε με βασικές ελλείψεις έχασε, σε όσα όμως αγωνίστηκε κομπλέ σημείωσε τρεις νίκες και συγκεκριμένα κέρδισε τον Τρίτωνα στο Μαρούσι, τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και το Ρέθυμνο στο Βόλο.

Στους αγώνες που ο ΝΟΒΑ αγωνίστηκε χωρίς βασικές παίκτριες όπως η τερματοφύλακας Μαρία Τσουρή και οι Μαρία Μπαλωμενάκη, Χριστίνα Δημητροκάλη, Ευαγγελία Μπαλωμενάκη, Τόνια Μωραΐτη και Γιούλη Λαρά, ήταν σίγουρα όχι τόσο ανταγωνιστικός. Η βολιώτικη ομάδα του ΝΟΒΑ βασίζεται εκτός από τις προαναφερθείσες παίκτριες και στις: Ελβίρα Μπέη (τερματοφύλακας)

Εύη Φωτιάδου (αμυντικός), Βίκυ Σούλια, Τάνια Κωνσταντινίδη, Κλαίρη Μαλλιαρού, Εύα Καρπέτα, Ράνια Τζιανή, Ελενα Τζοβάρα, Ευδοκία Παπανικολάου, Ελενα Χουλιάρα, Ντιάνα Καματερού, Μαρκέλλα Τζήμα, Παρασκευή Σαμαρτζή, Μαριαλένα Φραντζή (περιφερειακές) και Φιλιππία Φράγκου (φουνταριστή).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της σημερινής όγδοης αγωνιστικής:

14.00 Ηρακλής – Ρέθυμνο (Κολ. Ποσειδώνιο)

(Σπανούδης, Καρούλης)

15.00 Εθνικός – Βουλιαγμένη(Κολ. Εθν. Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ»)

(Ποσποτίκης, Σαρρής)

15.00 Γλυφάδα – Ολυμπιακός (Κολ. ΑΝΟΓ «Αντ. Δημητρόπουλος»)

(Παϊρακαρίδης, Δασκαλοπούλου)

17.00 ΝΟΒΑ – Τρίτων Αμαρουσίου (Κολ. Νέας Ιωνίας)

(Διαιτητές Κυράνης – Μονιούδης – Γραμματεία: Μ.Λέτσιου – χρον. Νάνου Βαρούτσικου – κριτές Σπυρόπουλος – Χατζηγούλας – παρατηρ. Καρούλης)

Η βαθμολογία Τέρματα Β.

1. Ολυμπιακός (133-23) 19

2.Βουλιαγμένη (117-38) 19

3.Εθνικός (84-51) 15

4.Γλυφάδα (55-59) 9

5.Ρέθυμνο (67-105) 9

6.ΝΟΒΑ (41-110) 9

7.Τρίτων Αμαρουσίου (48-94) 3

8.Ηρακλής (41-106) -3

Σημείωση: Ο Ηρακλής έχει έναν μηδενισμό και μείον τρεις (3) βαθμούς)

Επόμενη αγωνιστική (28/2): Ολυμπιακός – ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟΒΑ – Ηρακλής, Τρίτων Αμαρουσίου – Εθνικός Πειραιά, ΝΟ Βουλιαγμένης – ΑΝΟ Γλυφάδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου