ΠΟΛΟ

Αρχίζει ο β’ γύρος για το ΝΟΒΑ

αρχίζει-ο-β-γύρος-για-το-νοβα-672618

Το Σάββατο αντιμετωπίζει στη Ν. Ιωνία τον Τρίτωνα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο γυναικών

Με αντίπαλο τον Τρίτωνα Αμαρουσίου το ερχόμενο Σάββατο ξεκινάει στη Νέα Ιωνία για την ομάδα του ΝΟΒΑ ο β’ γύρος στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 γυναικών.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο ΝΟΒΑ επιστρέφει στη δράση μετά από 20 μέρες και για την 8η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών θα υποδεχθεί τον Τρίτωνα, που είναι μία από τις ομάδες που είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο.

Πρέπει να αναφερθεί ότι η ομάδα του ΝΟΒΑ σε όσα ματς στον πρώτο γύρο έπαιξε με βασικές ελλείψεις έχασε, σε όσα όμως αγωνίστηκε κομπλέ σημείωσε τρεις νίκες και συγκεκριμένα κέρδισε τον Τρίτωνα στο Μαρούσι, τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και το Ρέθυμνο στο Βόλο.

Στους αγώνες που ο ΝΟΒΑ αγωνίστηκε χωρίς βασικές παίκτριες όπως η τερματοφύλακας Μαρία Τσουρή και οι Μαρία Μπαλωμενάκη, Χριστίνα Δημητροκάλη, Ευαγγελία Μπαλωμενάκη, Τόνια Μωραΐτη και Γιούλη Λαρά, ήταν σίγουρα όχι τόσο ανταγωνιστικός. Η βολιώτικη ομάδα του ΝΟΒΑ βασίζεται εκτός από τις προαναφερθείσες παίκτριες και στις: Ελβίρα Μπέη (τερματοφύλακας)

Εύη Φωτιάδου (αμυντικός), Βίκυ Σούλια, Τάνια Κωνσταντινίδη, Κλαίρη Μαλλιαρού, Εύα Καρπέτα, Ράνια Τζιανή, Ελενα Τζοβάρα, Ευδοκία Παπανικολάου, Ελενα Χουλιάρα, Ντιάνα Καματερού, Μαρκέλλα Τζήμα, Παρασκευή Σαμαρτζή, Μαριαλένα Φραντζή (περιφερειακές) και Φιλιππία Φράγκου (φουνταριστή).

Το πρόγραμμα για την 8η Αγωνιστική της Α1 γυναικών το Σάββατο έχει ως εξής:

14.00:Ποσειδώνιο: Ηρακλής – Ρέθυμνο

15.00 : Πειραιά: Εθνικός – Βουλιαγμένη

15.00: Γλυφαδας: Γλυφάδα – Ολυμπιακός

17.00: Ν. Ιωνίας: ΝΟΒΑ – Τρίτων Αμαρουσίου (Διαιτητές Κυράνης – Μονιούδης – Γραμματεία: Μ. Λέτσιου – χρον. Νάνου Βαρούτσικου – κριτές Σπυρόπουλος – Χατζηγούλας – παρατηρ. Καρούλης).

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στο δεύτερο γύρο:

8η – 14 Φεβρουαρίου

9η – 28 Φεβρουαρίου

10η – 7 Μαρτίου

11η – 14 Μαρτίου

12η – 20 Μαρτίου

13η – 28 Μαρτίου

14η – 2 Μαΐου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου