ΠΟΛΟ

Σπουδαία νίκη για το ΝΟΒΑ 10-8 το Ρέθυμνο

σπουδαία-νίκη-για-το-νοβα-10-8-το-ρέθυμνο-748402

Τρίτη νίκη σε πέντε αγώνες για την ομάδα πόλο του ΝΟΒΑ στην Α1 γυναικών, που επικράτησε στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας του Ν.Ο. Ρεθύμνου με 10-8 και μάλιστα ευκολότερα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Τα κορίτσια του Γιάννη Δημαρέλου πήραν από την αρχή το προβάδισμα με 4-0 και δεν απειλήθηκαν από τις Κρητικές, οι οποίες απλώς κατάφεραν να μειώσουν στο τέλος το σκορ, μετατρέποντας το 9-4 στις αρχές του τετάρτου οκταλέπτου σε 10-8 στο τέλος. Οι Βολιώτισσες πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση και κέρδισαν δίκαια το παιχνίδι. Να σημειωθεί ότι όλες οι παίκτριες του ΝΟΒΑ ήταν στην αποστολή, αλλά τελικά δεν έπαιξε λόγω ασθένειας η Ευαγγελία Μπαλωμενάκη.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Δημαρέλος, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη από τις τρεις που έχουμε πετύχει. Αν αναλογιστούμε ότι σήμερα (σ.σ. χθες) παίζαμε χωρίς την πρώτη μας σκόρερ μάς δίνει διπλή χαρά το αποτέλεσμα. Αποδείξαμε πως όταν αγωνίζονται όλα τα κορίτσια, μπορούμε να είμαστε ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο το οποίο μπορεί να κυνηγήσει και κάτι παραπάνω από την παραμονή στην κατηγορία. Το σημαντικό είναι πως σκόραραν πέντε τέρματα δικά μας κορίτσια τα οποία έχουν δείξει τρομερή βελτίωση και ότι μπορούν να ανταποκριθούν στην Α1 κατηγορία. Δεν έχει τελειώσει τίποτα σε ότι αφορά τον κύριο στόχο μας που είναι η παραμονή, όμως, αυτή η νίκη είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα».

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-2, 3-2, 2-4

ΝΟΒΑ: Τσουρή, Μπαλωμενάκη Μ. 1, Κωνσταντινίδου 1, Φωτιάδου, Μπαλωμενάκη Ε., Καρπέτα 2, Τζήμα, Φράγκου, Μαλλιαρού, Δημητροκάλη, Μωραΐτη 3, Λαρά 1, Τζιανή, Σούλια 2, Καματερού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου