ΠΟΛΟ

Ο Θοδωρής Βλάχος νέος προπονητής στην εθνική πόλο των ανδρών

ο-θοδωρής-βλάχος-νέος-προπονητής-στην-748994

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος αναλαμβάνει σε διπλό ρόλο και την εθνική ομάδα πόλο στο δρόμο προς το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και το προολυμπιακό τουρνουά, μετά την παραίτηση του Σάκη Κεχαγιά.

«Αποδέχτηκα θετικά την πρόταση από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλο να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να διαχειριστώ τις τύχες της Εθνικής ομάδας, που τα δύο τελευταία χρόνια έχει κάνει βήματα μπροστά, γεγονός το οποίο οφείλεται και στον προκάτοχο μου, Σάκη Κεχαγιά.

Η ομάδα είναι καλή και με προοπτικές να προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Είμαι αισιόδοξος γι αυτό. Η επόμενη ημέρα θα προσπαθήσουμε να είναι ακόμη καλύτερη και ελπιδοφόρα για την Εθνική μας ομάδα» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Από την πλευρά του ο Σάκης Κεχαγιάς παραιτήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, απόφαση την οποία είχε κάνει γνωστή στον πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο, σε συνάντηση που είχαν την Πέμπτη το βράδυ.

Μάλιστα εκεί του παρέδωσε σχετική επιστολή στην οποία του εξέφραζε την επιθυμία να απαλλαγεί των καθηκόντων του στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, μετά τα όσα έχουν προηγηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Θυμίζουμε τις αποχωρήσεις του αρχηγού Χρήστου Αφρουδάκη και του Μανώλη Μυλωνάκη που είχαν κατηγορήσει τον κόουτς για την συμπεριφορά του.

Ο Σάκης Κεχαγιάς δήλωσε, στον Πρόεδρο ότι, αυτή η απόφαση του ευελπιστεί να συντελέσει ώστε να επανέλθει η ηρεμία στην Εθνική ομάδα, δεδομένο απαραίτητο ενόψει των προσεχών αγωνιστικών της υποχρεώσεων με αποκορύφωμα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Καζάν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, ευχαρίστησε τον Σάκη Κεχαγιά για την επιτυχή παρουσία του στα καθήκοντα του ομοσπονδιακού τεχνικού, από τη στιγμή που ανέλαβε την καθοδήγηση της και του δήλωσε πως εξακολουθεί να παραμένει στο τεχνικό επιτελείο της Ομοσπονδίας, όπου και θα αξιοποιηθούν οι γνώσεις και οι ικανότητες του ως τεχνικός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου