ΠΟΛΟ

Εντός έδρας ο ΝΟΒΑ

εντός-έδρας-ο-νοβα-759538

Υποδέχεται τον Εθνικό για την Α1 Γυναικών πόλο σήμερα (5 μ.μ.)

Το πρώτο του ματς στο Βόλο θα δώσει σήμερα ο ΝΟΒΑ που στην 3η αγωνιστική της Α1 Γυναικών πόλο θα φιλοξενήσει τον Εθνικό.

Ο ΝΟΒΑ είναι αήττητος και μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα με τις δύο εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Τρίτωνα στο Μαρούσι και Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΒΑ δίνει στην 3η αγωνιστική το πρώτο της παιχνίδι στο Βόλο για την Α1 Κατηγορία.

Σήμερα στις 5 μ.μ. στο κολυμβητήριο Βόλου στο ΕΑΚ, ο ΝΟΒΑ θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Πειραιώς με στόχο την τρίτη νίκη που θα διατηρήσει το βολιώτικο όμιλο στην πρώτη θέση.

Ο ΝΟΒΑ έχει και την πρώτη σκόρερ αφού η Βαγγελίτσα Μπαλωμενάκη έφθασε τα οκτώ γκολ σε δύο αγώνες, στην Α1 κατηγορία των Γυναικών κι οδηγεί την κούρσα. Η έμπειρη περιφερειακή παίκτρια του ΝΟΒΑ είναι στην πρώτη θέση με οκτώ τέρματα, με τις Δημητροκάλη (επίσης του ΝΟΒΑ), Μαυρέλου, Ρουμπέση να ακολουθούν με επτά γκολ.

Η βολιώτικη ομάδα του ΝΟΒΑ βασίζεται στις: Μαρία Τσουρή, Ελβίρα Μπέη (τερματοφύλακες)

Μαρία Μπαλωμενάκη, Χριστίνα Δημητροκάλη, Εύη Φωτιάδου (αμυντικοί)

Ευαγγελία Μπαλωμενάκη, Τόνια Μωραΐτη, Βίκυ Σούλια, Τάνια Κωνσταντινίδη, Κλαίρη Μαλλιαρού, Εύα Καρπέτα, Ράνια Τζιανή, Ελενα Τζοβάρα, Ευδοκία Παπανικολάου, Ελενα Χουλιάρα, Ντιάνα Καματερού, Μαρκέλλα Τζήμα, Παρασκευή Σαμαρτζή, Μαριαλένα Φραντζή (περιφεριακές) και Γιούλη Λαρά, Φιλιππία Φράγκου (φουνταριστές).

Η σημερινή η 3η αγωνιστική

ΝΟΒΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ -ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

* Στο πρώτο ματς του ΝΟΒΑ στο Βόλο σήμερα Σάββατο διαιτητές θα είναι οι Σπανούδης -Μονιούδης, γραμματεία η Λέτσιου χρονομέτρες οι Βαρούτσικου και Νάνου κριτές οι Κυράνης και Χατζηγούλας και παρατηρητής ο Ελευθεριάδης.

Β.ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου