ΠΟΛΟ

Πόλο ~ Νέο διπλό για το ΝΟΒΑ

πόλο-νέο-διπλό-για-το-νοβα-765441

Να… τρελάνουν κόσμο στην Α1 πόλο γυναικών έχουν βαλθεί τα κορίτσια του ΝΟΒΑ. Οι παίκτριες του Γιάννη Δημαρέλου επικράτησαν με 15-7 του Ηρακλή στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης για τη 2η αγωνιστική, μία εβδομάδα μετά τη νίκη στο Μαρούσι απέναντι στον Τρίτωνα. Πρώτη σκόρερ για την ομάδα του Βόλου η Ευαγγελία Μπαλωμενάκη με 6 γκολ.

«Είναι πολύ σημαντικό το ότι νικήσαμε μία από τις ομάδες που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, δηλαδή την παραμονή. Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή και στα επόμενα ματς θα δώσουμε πολύ περισσότερο χρόνο στα δικά μας κορίτσια, οι οποίες έχουν ένα πολύ υψηλό επίπεδο και είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Α1», τονίζει ο τεχνικός Γιάννης Δημαρέλος μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. Επόμενο παιχνίδι για το ΝΟΒΑ αυτό απέναντι στον Εθνικό εντός έδρας, το ερχόμενο Σάββατο (6/12).

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΝΟΒΑ: 7-15

Οκτάλεπτα: 1-3, 1-3, 1-4, 4-5

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ποντζίδης): Σταυροπούλου, Αβράμη 1, Καρυπίδου 1, Ζάντου 1, Ασλανδίου, Καρυπίδου Β 3, Μαλέτσκα 1

ΝΟΒΑ (Δημαρέλος): Τσουρή, Μπαλωμενάκη Μ.2, Κωνσταντινίδου, Φωτιάδου, Μπαλωμενάκη Ε. 6, Καρπέτα, Σούλια, Μαλλιαρού 1, Δημητροκάλη 3, Μωραΐτη, Λάρα 3

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου