ΠΟΛΟ

Ιστορική νίκη για τα κορίτσια του ΝΟΒΑ

ιστορική-νίκη-για-τα-κορίτσια-του-νοβα-59

Στο κολυμβητήριο του Αμαρουσίου η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΒΑ ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στην Α1 επικρατώντας του τοπικού Τρίτωνα με 7-5. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στην κατηγορία για τις Βολιώτισσες, που έκαναν χθες ονειρικό ντεμπούτο, μετά την περσινή άνοδο.

Το συγκρότημα του Γιάννη Δημαρέλου ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και με πολύ καλή αμυντική λειτουργία περιόρισε τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων. Παράλληλα στην επίθεση βρήκε τις λύσεις παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης (1-5) στην λήξη του τρίτου οκταλέπτου.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Τρίτωνα προσπάθησε να μπει στην διεκδίκηση του παιχνιδιού αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 5-7.

Σημαντική συμβολή στην εκτός έδρας νίκη είχε η Δημητροκάλη που πέτυχε τέσσερα γκολ ενώ για τις Βολιώτισσες σκόραραν και οι Ευαγγελία Μπαλωμενάκη και Μωραΐτη.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-1, 0-2, 4-2

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Τούρος): Γούλα, Λίβα, Τουλουμτζίδου 3, Κουσούνα, Ζερβακάκη, Αποστόλου, Κουρούτσαλη, Στρατηγάκη 2, Πετάση, Φράγκου, Καρκάνη, Στρείδη, Λάζαρη, Γυργιλούδη

ΝΟΒΑ (Δημαρέλος): Τσουρή, Μ. Μπαλωμενάκη, Κωνσταντινίδου, Φωτιάδου, Ε. Μπαλεμανάκη 2, Καρπέτα, Τζήμα, Φράγκου, Μαλλιαρού, Δημητροκάλη 4, Μωραϊτη 1, Λάρα, Τζιάνη, Τζοβάρα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου