ΠΟΛΟ

Σάββατο η πρεμιέρα του ΝΟΒΑ

σάββατο-η-πρεμιέρα-του-νοβα-4217

Ενώ το πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών ξεκίνησε με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Γλυφάδα η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΒΑ θα δώσει το πρώτο της ματς στη μεγάλη κατηγορία το Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Στο ξεκίνημα της Α1 πόλο σαφές και ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, καθώς στην εναρκτήρια αναμέτρηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου οι «ερυθρόλευκες» συνέτριψαν τη Γλυφάδα με 17-1.

Με το μεγάλο απόκτημά της, την Αλεξάνδρα Ασημάκη, να σημειώνει έξι γκολ, η πρωταθλήτρια Ελλάδας έκανε επίδειξη δύναμης κερδίζοντας όλα τα οκτάλεπτα (4-0, 4-0, 5-0, 4-1) και επιτρέποντας στην αντίπαλό τους να σκοράρει το… «γκολ της τιμής» προς το τέλος του αγώνα με την Πανουσάκη.

Το ευρωπαϊκό ματς των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Σαμπαντέλ αύριο Παρασκευή (21/11) έγινε η αιτία να μεταφερθεί νωρίτερα το ματς με τις υπόλοιπες ομάδες να πέφτουν κανονικά στην πισίνα για το πρώτο τους ματς το Σάββατο (22/11).

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική στηνΑ1 γυναικών:

Ολυμπιακός – Γλυφάδα 17-1

Σάββατο 22 Νοεμβρίου

3μμ: Ρέθυμνο – Ηρακλής

4μμ: Βουλιαγμένη – Εθνικός

4.30 μμ: Τρίτων Αμαρουσίου – ΝΟΒΑ

Οσον αφορά το σύστημα διεξαγωγής, η πρώτη περίοδος του πρωταθλήματος (14 αγωνιστικές) ολοκληρώνεται στις 2 Μαΐου 2015. Στη συνέχεια ακολουθεί η δεύτερη (πλέι οφ) για τις 4 πρώτες ομάδες της κατάταξης, από 20 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2015. Η 8η και τελευταία ομάδα της κατάταξης στην πρώτη (κανονική) περίοδο, υποβιβάζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου