ΠΟΛΟ

Πέντε χρόνια δημιουργίας στο Τμήμα Υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου

πέντε-χρόνια-δημιουργίας-στο-τμήμα-υδ-31203

Από το Τμήμα Υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώθηκαν τα εξής: «Συμπληρώνονται σήμερα πέντε (5) χρόνια από τότε που ιδρύθηκε το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου μας και μέσα σ’ αυτά τα χρόνια με μεθοδικότητα, προγραμματισμό και πίστη σ’ αυτό που κάναμε, πετύχαμε αυτό που πολλοί σύλλογοι της Επαρχίας κάνουν σε διπλάσια ή τριπλάσια χρόνια.

Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε την Υδατοσφαίριση στην πόλη μας και Πανελλαδικά αρχίζοντας από το Α’ Κεφάλαιο που είναι οι Ακαδημίες. Χρειάζεται χρόνος, επιμονή και υπομονή για να αναδείξουμε τις μικρές κατηγορίες που είναι η πεμπτουσία των προσπαθειών μας. Από το έτος 2012 (Σεπτέμβριος) αρχίσαμε συστηματικά τις εγγραφές μικρών ηλικιών και συνεχίζουμε απτόητοι εντάσσοντας παιδιά (αγόρια) χωρίς αποκλεισμούς. Γι’ αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη των Γονέων – Κηδεμόνων του Τμήματος στους προπονητές μας, παράγοντες (εφόρους διοικητικούς και εξωδιοικητικούς ως και στη Διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου). Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες που θα συναντήσουμε, θα ανταπεξέλθουμε στο όραμα και την ιστορία του Συλλόγου μας.

Επί τη ευκαιρία αυτής της ανακοίνωσης γνωρίζουμε σε όλους ότι καθημερινά στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλειος Πολύμερος», συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι προπονήσεις αλλά και οι εγγραφές νέων παιδιών που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα. Γι’ αυτό το λόγο για την περίοδο από τον Σεπτέμβριος 2014 μέχρι Ιούλιο 2015 προσλήφθηκαν οι παρακάτω προπονητές με εμπειρία και καταξίωση στην Ελληνική Υδατοσφαίριση:

  1. Για την Ανδρική ομάδα ο κ. Μπλάνας Δημήτριος
  2. Για τις Ακαδημίες ο κ. Καραναστάσης Δημήτριος

Επικουρικά βοηθούν για τα πιο αρχάρια αγόρια οι κ.κ. Γεώργιος Αδαμάσογλου παλιός πολίστας του Συλλόγου και Τεχνικός Σύμβουλος της Εφορείας Υδατοσφαίρισης και ο Αρχηγός της ανδρικής ομάδας Ανδρέας Ευαγγελινός, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία μας.

Το μέλλον της ομάδας μας είναι οι Ακαδημίες, γι’ αυτό τον λόγο καλούμε αγόρια που γεννήθηκαν τα έτη 2000-2005 και μικρότερα, να εγγραφούν στο Τμήμα μας καθημερινά στο κολυμβητήριο από 17.00 μέχρι 22.00. Υπεύθυνη Γραμματείας είναι η κ. Χατζηγούλα Σοφία (τηλ. 6973361400). Περισσότερες πληροφορίες σε καθημερινή βάση στους Εφόρους κ.κ. Τσαρνά Κωνσταντίνο (τηλ. 6944303862), Μπλάνα Πέτρο (τηλ. 6944275742), Μπρουσοβάνα Αλέξανδρο (τηλ. 6974079674), Βάτσο Νικόλαο (τηλ. 6932634875) και στα Γραφεία του Συλλόγου στο τηλέφωνο 2421060320.

Τέλος, ευχόμαστε σ’ όλα τα Σωματεία της πόλης μας καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς προβλήματα και αντιπαλότητα που βλάπτει όλους μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου