ΠΟΛΟ

Ελπιδοφόρα τα μηνύματα

ελπιδοφόρα-τα-μηνύματα-226569

Από την Εφορεία Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Βόλου «HΝίκη» ανακοινώνονται τα παρακάτω:

Το τριήμερο 14 – 16 Φεβρουαρίου 2014 διεξήχθη το Εφηβικό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Βασίλειος Πολύμερος» με τις ομάδες: ΟΥΚ Βόλου, ΝΟΒΑ, ΟΕΑ-ΝΑΒ, ΝΟ Λάρισας και Νίκη Βόλου. Τα αποτελέσματα της ομάδας μας ήταν τα εξής: ΟΥΚ Βόλου – Νίκη Βόλου 28-2, Νίκη Βόλου – ΟΕΑ-ΝΑΒ 8-11, ΝΟΒΑ – Νίκη Βόλου 12-4 και Νίκη Βόλου – ΝΟ Λάρισας 6-7.

Τα αποτελέσματα για την ομάδα μας σ’ αυτό το πρωτάθλημα ήταν ενθαρρυντικά και η αγωνιστική παρουσία των νεαρών υδατοσφαιριστών μας άκρως σωστή και με προοπτική για το μέλλον (σημειώνεται ότι αγωνίστηκαν αρκετοί αθλητές της παιδικής ομάδας και μίνι παίδων).

Τα τμήματα υποδομής, παρά τον ελάχιστο χρόνο ίδρυσης τους (15 μήνες), μπορούμε να πούμε ότι με τον χρόνο καλύπτονται ηλικιακά και το μέλλον διαιωνίζεται άριστο, με την προοπτική η ομάδα μας να βγάλει από τα σπλάχνα της αθλητές που θα πλαισιώσουν τις κατηγορίες νέων ανδρών, εφήβων και αργότερα των ανδρών.

Η Εφορεία Υδατοσφαίρισης του συλλόγου δεν τρέφει αυταπάτες και ούτε ωραιοποιεί την εμφάνιση σ’ αυτό το πρωτάθλημα. Σιγά-σιγά η «αγουρίδα» γίνεται μέλι! Γι’ αυτό, το Τμήμα και οι Ακαδημίες δουλεύουν ακατάπαυστα καθημερινά και με τους προπονητές μας Μπλάνα Δημήτριο και Λέτσιο Ιάσωνα, πιστεύουμε στα επόμενα χρόνια να δικαιώσουμε τον κόσμο μας όπως και τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών της Ακαδημίας, που ακατάπαυστα βοηθούν με τον τρόπο τους και εμπιστεύονται στο Τμήμα τα παιδιά τους.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες αυτούς έδειξαν χαρακτήρα και παρά την μικρή τους ηλικία έδειξαν καλές αρετές για το άθλημα αυτό. Πιστεύουμε σ’ αυτήν την φουρνιά παικτών και ευελπιστούμε ότι στο μέλλον θα πλαισιώσουν και άλλα παιδιά μικρών ηλικιών, ώστε περνώντας μέσα από την κολύμβηση να μεταπηδήσουν στην υδατοσφαίριση.

Επίσημα απευθύνουμε κάλεσμα για επάνδρωση των μικρών ηλικιών και καλούμε αγόρια που γνωρίζουν στοιχειωδώς κολύμβηση και έχουν γεννηθεί τα έτη 2001, 2002, 2003, 2004 και 2005 να έλθουν κοντά μας για να μάθουν τα μυστικά του αγωνίσματος της υδατοσφαίρισης.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον έφορο κ. Πέτρο Μπλάνα (τηλ. 6944275742) και στους προπονητές Δημήτρη Μπλάνα (τηλ. 6944623757) και Ιάσωνα Λέτσιο (τηλ. 6974102540).

Τέλος, η Εφορεία Υδατοσφαίρισης ευχαριστεί όλους τους γονείς και κηδεμόνες όπως και τους φίλους που παραβρέθηκαν στους αγώνες αυτούς και έδωσαν ηχηρό παρών συμπαράστασης στους μικρού αθλητές μας.

Στο πρωτάθλημα εφήβων συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές μας:

Αντώνης Αγριδόπουλος, Γιάννης Τσίλογλου, Κωνσταντίνος Τσαβακατόπουλος, Φοίβος Πολυμερόπουλος, Ευάγγελος Τσαβακατόπουλος, Σπύρος Πίνας, Νίκος Καραγκούνης, Δημήτρης Γλούμης, Απόστολος Κωτούλας, Γιάννης Κανάκης, Βάιος Καρτσάνας, Γιάννης Αχλαδιώτης, Κώστας Μπρουσοβάνας, Γιάννης Μίχος, Απόστολος Γιαννουσάς, Λεωνίδας Χατζής, Μάριος Βάτσιος, Λεωνίδας Κουτσούκης, Κωνσταντίνος Παγωνόπουλος και Δημήτρης Γκανάτσιος.

Προπονητής: Δημήτρης Μπλάνας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου