ΠΟΛΟ

Στην Εθνική πόλο ο Βολιώτης Χατζηγούλας

στην-εθνική-πόλο-ο-βολιώτης-χατζηγούλ-246540

Στις κλήσεις του Σάκη Κεχαγιά για την αναμέτρηση της Εθνικής πόλο με την Κροατία συμπεριλήφθηκε ο βολιώτης νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ, Μάριος Χατζηγούλας.

Με την κλήση του νεαρού βολιώτη φαίνεται πως συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής πόλο των ανδρών, Σάκης Κεχαγιάς. Ετσι μετά την κλήση του Παναγιώτη Τζωρτζάτου, τερματοφύλακα του Πανιωνίου, στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ουγγαρία, αυτή τη φορά κάλεσε τον νεαρό περιφερειακό του ΠΑΟΚ, Μάριο Χατζηγούλα που πριν τη Θεσσαλονίκη αγωνίζονταν στον ΟΥΚ Βόλου κι έχει παίξει και στις μικρές εθνικές

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Εθνικής συμπεριέλαβε στις κλήσεις του 19 παίκτες για προετοιμασία, ενόψει της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Κροατία στην Πάτρα την Τρίτη (11/3), στο πλαίσιο των προκριματικών του World League.

Το Σάββατο, η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών στον κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά, ενώ την Κυριακή 15 παίκτες θα ακολουθήσουν την αποστολή της Εθνικής στην Πάτρα.

Το παιχνίδι με την πανίσχυρη Κροατία είναι το τελευταίο της Ελλάδας για τον προκριματικό όμιλο του World League. Στην πρώτη αναμέτρηση στο Ζάγκρεμπ η Εθνική είχε πετύχει μεγάλη νίκη στη διαδικασία των πέναλτι με 12-11 (7-7 κανονική διάρκεια).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου