ΠΟΛΟ

Ανακοίνωση ~ Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ ~Τμήμα Υδατοσφαίρ​ισης

ανακοίνωση-γ-σ-βολου-η-νικη-τμήμα-υδατ-358879

Ο Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ «Η ΝΙΚΗ» ιδρύθηκε πριν από 90 χρόνια με σκοπό να προάγει τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα, να διαπαιδαγωγεί τους αθλητές του με ήθος, αξιοπρέπεια, σεβόμενος παράλληλα κάθε αντίπαλο σωματείο και κάνει προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια για αρμονική συνύπαρξη όλων των ομάδων της πόλης μας.

Τις ίδιες αρχές ασπάστηκαν το 2010 μια παρέα υδατοσφαιριστών και δημιούργησαν το τμήμα πόλο της Νίκης Βόλου. Σκοπός της ομάδας μας είναι η εκμάθηση του αθλήματος στην πόλη μας, ο σεβασμός στα αθλητικά ιδεώδη και να δίνει ίσες ευκαιρίες για διάκριση σε όλους τους αθλητές της ανεξάρτητα από την οικογενειακή ή την οικονομική τους κατάσταση.

Την τελευταία εβδομάδα παρακολουθούμε έκπληκτοι μια προσπάθεια από ορισμένους ανθρώπους να αμαυρώσουν την εικόνα της ομάδας μας, παρουσιάζοντας στον τύπο και στα sites ψευδή γεγονότα για τα όσα συνέβησαν στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας Βόλου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ας το καταλάβουν ότι το παιχνίδι παίζεται μέσα στο νερό. Δεν παίζεται ούτε στις κερκίδες, ούτε στις φωνές ορισμένων παραγόντων, ούτε στο παρασκήνιο.

Ας το καταλάβουν ότι στην πισίνα υπάρχει και η Νίκη Βόλου …

Ας μην αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη.

Ας μην ρίχνουν άλλο λάδι στην φωτιά.

Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να απαξιώσουν το άθλημα.

Δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει ανθρώπους η πισίνα ή μήπως αυτό θέλουν;

Χάσανε έναν αγώνα και το έχουν αναγάγει σε πόλεμο. Υπάρχει και η ήττα στον αθλητισμό. Εξάλλου συνεχίζουν στα playoff της Α2 μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα του απογευματινού αγώνα με την Ν.Ε. Λαμίας.

Με την ανακοίνωσή μας αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από εδώ και στο εξής δεν θα ανεχτούμε καμία προσβολή που αφορά την ομάδας μας. Όπως επίσης, δεν θα ανεχτούμε να συκοφαντούνται και να σπιλώνονται οι προσωπικότητες των παικτών μας. Θα βρουν όλη την οικογένεια της Νίκης Βόλου αλλά και τον κόσμο της απέναντί τους.

Τα περιστατικά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα έτσι όπως παρουσιάζονται από ορισμένους ανθρώπους στον τύπο και στα sites που αφορούν την υδατοσφαίριση.

Απλά να θυμίσουμε ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν 10 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 10-9 υπέρ της Νίκης Βόλου, όταν δύο αθλητές του αντιπάλου μας επιτέθηκαν στον αθλητή μας Παναγιώτη Κουρτίδη. Ο ένας τον κλώτσησε εν ψυχρώ κάτω από το νερό και ο άλλος τον δάγκωσε στην μύτη σε ένα ματς στο οποίο μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε συμβεί το παραμικρό.

Επίσης, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον ζήλο ορισμένων να συλληφθεί ο αθλητής της ομάδας μας, Γιάννης Αποσκίτης πριν από τον αγώνα με τον Ηρακλή για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μέσα στο νερό, επάνω στο κολύμπι και δεν αναφέρθηκε στο φύλλο αγώνα, αλλά ούτε έγινε αντιληπτό από κανέναν (αλυτάρχη, διαιτητές και αθλητές).

Να σημειωθεί ότι ο αθλητής μας αγωνιζόταν επί σειρά ετών στην Α1 Εθνική κατηγορία και δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα τόσα χρόνια και μάλιστα θεωρείται από τους πιο ήρεμους ανθρώπους του χώρου.

Ακόμα πρέπει να πούμε ότι αρκετοί παίκτες που αγωνίζονται σήμερα στη Νίκη Βόλου έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην βολιώτικη υδατοσφαίριση και ήταν βασικοί συντελεστές στις μεγάλες επιτυχίες άλλων συλλόγων της πόλης μας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχηθούμε περαστικά στον αθλητή του Ο.Υ.Κ., Αλέξανδρο Κουλουκτσή και ταχεία επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Υ.Γ. Ο χώρος της πισίνας είναι ένας χώρος που μπορούμε και πρέπει να συνυπάρχουμε όλοι αρμονικά. Η Νίκη Βόλου σέβεται όλους τους αθλητές, προπονητές αλλά και τους γονείς όλων των συλλόγων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου