ΠΟΛΟ

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ: Τα κορίτσια του ΝΟΒΑ για άνοδο

α2-γυναικων-πολο-τα-κορίτσια-του-νοβα-γ-401809

Τα κορίτσια της ομάδας πόλο του ΝΟΒΑ ετοιμάζονται για μια ακόμη άνοδο, έχοντας μάλιστα πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Α2 πόλο Γυναικών, αφού η ΚΟΕ αποφάσισε τη διεξαγωγή τους στο Βόλο και συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος», το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουλίου.

Η ομάδα του Γιάννη Δημαρέλου έχοντας στη σύνθεσή της παίκτριες όπως οι Τσουρή, Λαρά, Μπαλωμενάκη, Δημητροκάλη θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει δεύτερη διαδοχική άνοδο κι ενώ στην α’ φάση στη Λάρισα κέρδισε τον ΠΑΟΚ, το ΝΟ Λάρισας αλλά και τη ΝΕ Λαμίας.

Τώρα στα πλέι οφ θα συμμετάσχουν τέσσερις ομάδες και συγκεκριμένα οι ΝΟΒΑ, ΠΑΟΚ, Ιωνικός και Ν.Ε. Πατρών, θα παίξουν όλοι με όλους και μόνον ο πρωταθλητής θα ανέλθει στην Α1.

Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας Γιάννης Δημαρέλος έχει στη διάθεσή του 12 αθλήτριες που είναι οι: Μαρία Τσουρή, Μαρία Μπαλωμενάκη, Εύη Φωτιάδου, Σπυριδούλα Παρασκευοπούλου, Ευαγγελία Μπαλωμενάκη, Ευδοκία Παπανικολάου, Φιλιππία Φράγκου, Κλαίρη Μαλλιαρού, Χριστίνα Δημητροκάλη, Ράνια Τζιανή, Γιούλη Λαρά, Ελβίρα Μπέη.

Το πρόγραμμα των πλέι οφ:

1η αγωνιστική Σάββατο 26/7/14

19.00 ΝΟΒΑ – ΠΑΟΚ

20.00 Ν.Ε. Πατρών – Ιωνικός.

2η αγωνιστική Κυριακή 27/7/14

09.30 Ν.Ε. Πατρών – ΠΑΟΚ

10.30 ΝΟΒΑ – Ιωνικός

3η αγωνιστική Κυριακή 27/7/14

17.00 ΝΟΒΑ – Ν.Ε. Πατρών

18.00 Ιωνικός – ΠΑΟΚ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (26-27 Ιουλίου) επίσης θα γίνουν στην Αθήνα τα πλέι άουτ της Α2 Γυναικών με τη συμμετοχή των: Ν.Ο. Χίου, Πανιωνίου, Ν.Ο. Λάρισας και Ν.Ε. Λαμίας. Στη Β’ Εθνική θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίες ομάδες της κατάταξης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου