ΠΟΛΟ

Στους τελικούς της Β’ Εθνικής ο ΝΟΒΑ, έμεινε εκτός ο ΟΕΑ/ΝΑΒ

στους-τελικούς-της-β-εθνικής-ο-νοβα-έ-409331

Στους τελικούς της Β’ Εθνικής στο πρωτάθλημα ανδρών θα βρεθεί η ομάδα του ΝΟΒΑ, η οποία συνέχισε την φρενήρη κούρσα, σημειώνοντας ακόμη τρεις νίκες στους αγώνες της β’ φάσης, που διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, με τη συμμετοχή και του ΟΕΑ/ΝΑΒ, ο οποίος έμεινε εκτός συνέχειας.

Η ομάδα του Γιάννη Δημαρέλου, επιβλήθηκε κατά σειρά των ΝΟ Λάρισας (7-6), ΝΟ Καβάλας (13-4), ΟΕΑ/ΝΑΒ (9-2), ενώ αντίθετα ηττήθηκε με 9-8 από τον Νηρέα Χαλανδρίου, ο οποίος μαζί με το ΝΟΒΑ, πήρε την πρόκριση στην τελική φάση, με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων. Τα τελικά αναμένεται να διεξαχθούν το διήμερο 1-3 Αυγούστου στην Αθήνα.

Από την άλλη ο ΟΕΑ/ΝΑΒ επικράτησε αρχικά του ΝΟ Καβάλας με 8-5, στη συνέχεια ηττήθηκε στο ντέρμπι από το ΝΟΒΑ (2-9), ενώ χθες επικράτησε με ανατροπή του Νηρέα Χαλανδρίου με 11-9. Στο τελευταίο παιχνίδι, που ήταν και βαθμολογικά αδιάφορο μετά την ήττα του ΝΟΒΑ από τον Νηρέα Χαλανδρίου, ΟΕΑ-ΝΑΒ και ΝΟ Λάρισας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 12-12.

Με τον ΝΟΒΑ έπαιξαν οι: Βόντζος, Μπουντούκος, Μονιούδης, Παρασκευόπουλος, Χαλάς, Αυγουστιανάκης, Παπαδέας, Μαυρέλος, Κόφφας, Νικολάου, Κατσώνης, Μαλλιαρός, Γεωργιάδης, Βαλιάντζας, Χολέβας, Τζιανής, Φυντικίδης, Διαμαντής, Μονιούδης, Φτούλης.

Για τον ΟΕΑ/ΝΑΒ αγωνίστηκαν οι: Αγγελόπουλος, Μαλαμούσης, Κωνσταντουδάκης, Δουκατάς, Μιμίδης, Πανέρης, Εντμοντς, Τάσιος, Γαρύφαλλος, Βαΐτσης, Καρύδας, Κούτνας, Μάλης, Σπανός, Σαραγγανίδας.

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με νίκη αποχαιρέτησε ο ΟΥΚ

Τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι των playoffsανόδου στο πρωτάθλημα της Α2 υδατοσφαίρισης ανδρών πέτυχε ο ΟΥΚ. Η ομάδα του Βόλου, που δεν κατάφερε να πάρει την εναπομείνασα προνομιούχο θέση της ανόδου, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της χθες, με τον Υδραϊκό να κατακτά τη δεύτερη θέση, ακολουθώντας το ΝΟ Καλαμακίου στην Α1. Χθες, στον Αλιμο, η ομάδα του Ζαφείρη Μαρινάγη στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας ηττήθηκε από τα Χανιά με 13-8, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της κατηγορίας, επικράτησε με 10-8 των Πατρών και τερμάτισε στην 4η θέση με 10 βαθμούς.

Για τους αγώνες του β’ γύρου ο ΟΥΚ Βόλου είχε στην αποστολή τους: Γιαβαρίδη, Πάκο, Λάμπη, Κ. Τσιανάκα, Δ. Τσιανάκα, Κοράκη, Γραμμένο, Κολημήτρας, Χρ. Μαρινάγης, Δημητρίου, Φράγκο, Τέττερη, Γ. Μαρινάγης, Μαρασλή, Χαμίτη, Κουκουκτσή, Καραΐσκο και Παπαβασιλείου.

Συνολικά, τα χθεσινά αποτελέσματα:ΝΕ Λαμίας – ΝΟ Καλαμακίου 5-15, ΝΟ Πατρών – Υδραϊκός 8-14, ΝΟ Χανίων – ΟΥΚ Βόλου 13-8, Υδραϊκός – ΝΕ Λαμίας 10-4, ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Πατρών 10-8, ΝΟ Καλαμακίου – ΝΟ Χανίων 11-6.

Υποβιβασμός για Νίκη Βόλου

Στη Β’ Εθνική κατηγορία του πόλο θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν η Νίκη Βόλου, μιας και η προσπάθεια της δεν στέφθηκε από επιτυχία, κόντρα στην ομάδα του Γέρακα. Οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα των αγώνων παραμονής (playout) από τη ΝΕΠ, ενώ στη συνέχεια επιβλήθηκαν με 9-6 του Ηρακλή, αλλά κόντρα στην ομάδα του ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλη με 7-7. Τελικά η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα, παίζοντας απέναντι στην γηπεδούχο ομάδα του Γέρακα χθες το απόγευμα δεν κατάφερε να κερδίσει και να παραμείνει στην κατηγορία, γνωρίζοντας την ήττα με 7-12, τη στιγμή που της αρκούσε και η ισοπαλία.

Στη σύνθεση της ομάδας βρέθηκαν οι: Μητρούσης, Δανιήλ, Λέτσιος, Δελακάς, Μαυρατζώτου, Αθανασιάδης, Ξυφώλης, Μπλάνας, Ευαγγελινός, Παρασκευάς, Μάκος, Κουρτίδης, Καρκαλιάνης, Μπατζιάκας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου