ΠΟΛΟ

Παίζουν για … τελική φάση

παίζουν-για-τελική-φάση-414954

ΝΟΒΑ και ΟΕΑ/ΝΑΒ για τη δεύτερη φάση και τα playoffτης Β’ Εθνικής πόλο

Αρχίζει από αύριο η β΄ φάση της Β’ εθνικής πόλο αφού ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών από τον όμιλο Αττικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο ΝΟΒΑ και ΟΕΑ/ΝΑΒ που είχαν προκριθεί στη β’ φάση της Β’ Εθνικής, εδώ και καιρό, αρχίζουν τα ματς αύριο στη Νέα Ιωνία σε έναν όμιλο όπου μαζί είναι και οι Νηρέας Χαλανδρίου, η Λάρισα και η Καβάλα.

Συνολικά οι 20 της β’ φάσης (18-20/7) είναι Ιωνικός, ΝΟ Αγίου Νικολάου, ΑΟ Βετεράνοι, ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Καλαμάτας, ΝΟ Ναυπλίου, Νηρέας Πατρών, Μίλων, ΓΣ Περιστερίου, ΑΕ Χαϊδαρίου, ΑΟ Πετρούπολης, Άρης Θεσσαλονίκης, Αθως Χαλκιδικής, ΑΠΣ Οξυγόνο, ΝΟ Χαλκίδας, ΝΟ Καβάλας, ΝΟΒΑ, ΟΕΑΝΑ Βόλου, ΝΟ Λάρισας, Νηρέας Χαλανδρίου.

Οι 20 αυτές ομάδες έχουν χωριστεί σε 4 ομίλους των πέντε ομάδων και οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο (σύνολο 8) περνούν στην Τελική φάση (1-3 Αυγούστου).

Εκεί οι τέσσερις πρώτες ανέρχονται στην Α2 Γυναικών.

Το πρόγραμμα στη Β’ Εθνική στη β΄ φάση και στον όμιλο του Βόλου που τα ματς θα γίνουν στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας έχει ως εξής:

1η αγωνιστική αύριο Παρασκευή 18/7/14

ΩΡΑ: 20:30 ΝΟ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΟΕΑ/ΝΑΒ

ΩΡΑ: 21:30 ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΟΒΑ

Ρεπό: Νηρέας Χαλανδρίου

2η αγωνιστική Σάββατο 19/7/14

ΩΡΑ: 10:30 ΝΟΒΑ – ΝΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΩΡΑ: 11:30 ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ρεπό: ΟΕΑ/ΝΑΒ

3η αγωνιστική Σάββατο 19/7/14

ΩΡΑ: 19:00 ΟΕΑ/ΝΑΒ – ΝΟΒΑ

ΩΡΑ: 20:00 ΝΟ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ.

Ρεπό: Λάρισα

4η αγωνιστική Κυριακή 20/7/14

ΩΡΑ: 10:00 ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ.- ΟΕΑ/ΝΑΒ

ΩΡΑ: 11:00 ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ρεπο : ΝΟΒΑ

5η αγωνιστική Κυριακή 20/7/14

ΩΡΑ: 17:00 ΝΟΒΑ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ.

ΩΡΑ: 18:00 ΟΕΑ/ΝΑΒ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ρεπο: Καβάλα

Ο ΝΟΒΑ και ΟΕΑ/ΝΑΒ είχαν προκριθεί στη β’ φάση της Β’ Εθνικής κατηγορίας στο πόλο από τον όμιλο τους μαζί με ΝΟ Λάρισας και ΝΟ Χαλκίδας. Ο ΝΟΒΑ μάλιστα κατέκτησε με άνεση την πρώτη θέση κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια που έδωσε. Κατά σειρά στην α΄ φάση νίκησε τον ΝΟ Λάρισας με 16-8, τον ΝΟ Χαλκίδας με 11-9, τον ΟΕΑ/ΝΑΒ με 10-6, την Αναγέννηση Λ με 15-7.

Η σύνθεση του ΝΟΒΑ: Βόντζος, Παπαδέας, Παρασκευόπουλος, Λ. Μονιούδης, Κόφφας, Χαλάς, Δ. Μονιούδης, Φτούλης, Μαυρέλος, Μαλλιαρός, Αυγουστιανάκης, Κατσώνης, Τζιανής, Νικολάου, Οικονομίδης, Γεωργιάδης, Χαλέβας, Διαμάντης.

Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ σημείωσε στην α’ φάση τρεις νίκες, ενώ έχασε μόνο από τον ΝΟΒΑ. Συγκεκριμένα κέρδισε τους ΝΟ Χαλκίδας με 10-8, την Αναγέννηση Λ. με 12-3 και το ΝΟ Λάρισας με 8-5. Ηττήθηκε από τον ΝΟΒΑ με 10-6.

Η σύνθεση του ΟΕΑ/ΝΑΒ: Αγγελόπουλος, Πανέρης, Κούτνας, Βαΐτσης, Σαραγγανίδας, Σπανός, Έντμοντς, Γαρύφαλλος, Καρύδας, Μάλης, Δουκατάς, Κωνσταντουδάκης, Ζαχαρής, Τάσιος, Χούσιος.

Στην Β’ Εθνική οι πέντε ομάδες των Play out (18-20/7) είναι ΝΟ Μυτιλήνης, ΝΑΟ Ναυσίθοος, Τρίτων Αμαρουσίου, Αλέξανδρος Συκεών, Αναγέννηση Λαμίας. Η 1η της κατάταξης θα παραμείνει στην κατηγορία και οι υπόλοιπες 4 υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου