ΠΟΛΟ

Πρόκριση στα τελικά για την ομάδα γυναικών του ΟΕΑ – ΝΑΒ

πρόκριση-στα-τελικά-για-την-ομάδα-γυνα-419986

Στο κολυμβητήριο της Καρδίτσας πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος πόλο της Β’ Εθνικής γυναικών με τη συμμετοχή και του ΟΕΑ – ΝΑΒ. Οι Βολιώτισσες τοποθετήθηκαν στον όμιλο της Καρδίτσας, μαζί με ΑΠΣ Οξυγόνου, Νηρέα Λαμίας, Μακεδονικό και ΚΟ Καρδίτσας, τερματίζοντας στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς, όσους συγκέτρωσε και ο ΑΠΣ Οξυγόνου, αλλά ο βολιώτικος σύλλογος είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή με τον ΟΕΑ – ΝΑΒ να επικρατεί του Νηρέα Λαμίας με 12-6. Στον πρώτο αγώνα του Σαββάτου, ΟΕΑ – ΝΑΒ και ΑΠΣ Οξυγόνο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3, ενώ στον απογευματινό αγώνα, οι Βολιώτισσες επέστρεψαν και πάλι στις νίκες με 14-2 σε βάρος του ΚΟ Καρδίτσας. Στον τελευταίο αγώνα της προκριματικής φάσης, που έγινε την Κυριακή τα κορίτσια του Λάμπρου Καρύδα, βούλιαξαν και τον Μακεδονικό με 16 – 2.

Πέραν του ΟΕΑ – ΝΑΒ, την πρόκριση στην επόμενη φάση πήραν ο ΑΠΣ Οξυγόνου, ο Νηρέας Λαμίας και ο Μακεδονικός, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Κ.Ο Καρδίτσας. Πλέον οι τέσσερις πρώτες ομάδες τόσο του ομίλου της Καρδίτσας, όσο και του ομίλου της Αθήνας, θα αγωνιστούν στην Τελική Φάση που θα γίνει από 1 έως 3 Αυγούστου. Μετά το πέρας της τελικής φάσης, οι δύο πρώτες της κατάταξης ανέρχονται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στη διάθεση των Λάμπρου Καρύδα και Δημήτρη Κόφφα ήταν στην πρώτη φάση 14 πολίστριες, οι εξής: Μαρκέλλα Τζίμα, Λίλιαν Εμβαλωτή (τέρμα), Ειρήνη Μαντά, Λίλα Νικολάου, Κωνσταντίνα Καραγιάννη (άμυνα), Βάσω Πατρώνη, Κατερίνα Μεφσούτ, Μαρία Οικονόμου, Ιωάννα Ιωάννου, Αννα Μπέκα, Κλεοπάτρα Μπατζιανού, Ελενα Παπαθανασίου (περιφερειακοί), Ειρήνη Κολημήτρα, Αποστολία Μελέτη.

Ο τεχνικός του Βολιώτικου συλλόγου, Λάμπρος Καρύδας, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, από την παρουσία των νεαρών κοριτσιών του συλλόγου, οι οποίες ως επί των πλείστων είναι μαθήτριες. Παράλληλα τόνισε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για την ομάδα του, η οποία θα διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν για την άνοδο στην Α2 Κατηγορία.

Τα αποτελέσματα του ΟΕΑ/ΝΑΒ

Παρασκευή

ΟΕΑ/ΝΑΒ – Νηρέας Λαμίας 12-6

Σάββατο

ΟΕΑ/ΝΑΒ – ΑΠΣ Οξυγόνο 3-3

ΚΟ Καρδίτσας – ΟΕΑ/ΝΑΒ 2-14

Κυριακή

ΟΕΑ/ΝΑΒ – Μακεδονικός 16 – 2

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου