ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Έπεσα θύμα φάρσας, ο Άντι δεν ζει» λέει ο Μάικλ Κάουφμαν

έπεσα-θύμα-φάρσας-ο-άντι-δεν-ζει-λέει-582949

Ο Μάικλ Κάουφμαν, ο αδελφός του Άντι Κάουφμαν που ισχυρίστηκε ότι ο γνωστός κωμικός σκηνοθέτησε το θάνατό του, δηλώνει τώρα ότι πιστεύει πως έπεσε θύμα φάρσας που είχε ως στόχο να πιστέψει ότι ο αδελφός του ζει.

Σε συνέντευξή του στην αμερικανική τηλεόραση, ο Μάικλ Κάουφμαν αρνήθηκε ότι προσέλαβε μία ηθοποιό για να υποδυθεί την 24χρονη κόρη του Κάουφμαν.

«Πιστεύω ότι έπεσα και εγώ θύμα φάρσας» είπε, μιλώντας στο CNN.

Ο Κάουφμαν, γνωστός από τη σειρά Taxi, και «πρωταγωνιστής» του τραγουδιού Man on the Moon των REM πέθανε το 1984 από καρκίνο σε ηλικία 35 ετών. Πολλοί θαυμαστές του έχουν δηλώσει ότι πιστεύουν πώς είναι ζωντανός.

Ο αδελφός του δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι η 24χρονη ενεργούσε μόνη της.

«Ήθελε απλά να είναι ένας μπαμπάς που μένει στο σπίτι και γι’ αυτό ήθελε να εγκαταλείψει τη σόουμπιζ» δήλωσε η κοπέλα, μιλώντας σε τελετή απονομής βραβείων.

Αργότερα η ιστοσελίδα The Smoking Gun υποστήριξε ότι η κοπέλα ήταν μία ηθοποιός από τη Νέα Υόρκη. Ο αδελφός του Άντι Κάουφμαν αρνήθηκε ότι την προσέλαβε ο ίδιος και δήλωσε ότι βρίσκεται υπό σύγχυση.

Μιλώντας στο Hollywood Reporter δήλωσε: «Νομίζω ότι παρεξήγησαν τα λεγόμενά μου. Δεν βγήκα ποτέ να πω: “Είναι ζωντανός”. Είμαι τόσο σκεπτικός όσο και οποιοσδήποτε άλλος» είπε.

Η τελευταία σύντροφος του Άντι Κάουφμαν, Λιν Μαργκούλις δήλωσε στην ιστοσελίδα TMZ ότι τον είδε να πεθαίνει. «Ήμουν στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Ήμουν εκεί. Θα έπρεπε να είχαν αλλάξει σώματα» είπε.

Στην τελετή απονομής, ο Μάικλ Κάουφμαν περιέγραψε πώς, πριν από πολλά χρόνια, ανακάλυψε μια έκθεση του Άντι, με λεπτομέρειες για το πώς να σκηνοθετήσει τον θάνατό του. Η έκθεση συνοδευόταν από ένα σημείωμα, το οποίο ανέφερε ότι ο Άντι θα εμφανιζόταν ξανά την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1999, σε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο.

Αν και δεν τήρησε το ραντεβού του, ο Μάικλ παρέλαβε μια επιστολή που ανέφερε ότι ο αδελφός του είχε αποφασίσει να κρυφτεί, προκειμένου να ζήσει μια φυσιολογική ζωή και ότι είχε μια σύζυγο και μία κόρη.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου