ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ελληνίδα σοπράνο εκπροσωπεί την Ελβετία στη Eurovision

ελληνίδα-σοπράνο-εκπροσωπεί-την-ελβε-599157

Με το τραγούδι «A Glimpse of Heaven» η Ελληνίδα σοπράνο, Anna Capone Pappas, φιλοδοξεί να πάρει μέρος στη Eurovision εκπροσωπώντας την Ελβετία, μετά τον ανοιχτό διαγωνισμό που έχει προκηρύξει η χώρα.

Με αφορμή τον διαγωνισμό η Anna Capone Papas μαζί με τους: Ηλία Γκογκάκη, Σπύρο Ροδίτη , Βλάχο Παναγιώτη ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δημιουργήσουν μια νέα και διαφορετική πρόταση . Μέσω αυτής τους της κίνησης οι 4 Έλληνες μουσικοί διεκδικούν μια θέση στην Ευρώπη με ένα τραγούδι το οποίο εμπεριέχει μια μίξη από διάφορα είδη μουσικής μιας και ο καθένας τους προέρχεται από διαφορετικούς χώρους.

Η Anna Capone Papas με κλασσικές σπουδές , ο Σπύρος Ροδίτης με γνώσεις πιάνου και κιθάρας , ο Ηλίας Γκογκάκης μουσικός παραγωγός και κιθαρίστας με αντίστοιχες σπουδές και ο Παναγιώτης Βλάχος επαγγελματίας drummer και καθηγητής από την Rock & Metal μουσική σκηνή παρόλο που λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό για λογαριασμό της Ελβετίας νιώθουν πως εκπροσωπούν την Ελλάδα και πως κάθε τους μικρή ή μεγάλη νίκη είναι μια νίκη για την χώρα.

Από Δευτέρα 4/11/2013 έως 18/11/2013 όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες έχουν δικαίωμα να υποστηρίξουν το τραγούδι ψηφίζοντας στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.eurovisionplattform.sf.tv/videos#A

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου