ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H νέα «Πληροφόρηση»

h-νέα-πληροφόρηση-623470

Κυκλοφορήθηκε το νέο τεύχος της Εφημερίδας «Πληροφόρηση» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2013), στο οποίο φιλοξενείται εκτενές αφιέρωμα στις σύγχρονες καταστροφικές πλάνες και λατρείες.

Στο αφιέρωμα γράφουν οι: Λάμπρος Σκόντζος, Θεολόγος, με θέμα: «Νεοπαγανισμός: πρόκληση και απειλή», Ιωάννης Μηλιώνης, Καθηγητής Πληροφορικής, με θέμα: «internet, σέκτες και “Νέα Εποχή”», Πρωτ. Κων/νος Φλάκης, Εφημέριος Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Βόλου, με θέμα: «Γιόγκα: γυμναστική ή πνευματική ανάπτυξη;» και Πρωτ. Βασίλειος Γεωργόπουλος, Λέκτορας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, με θέμα: «Ανορθόδοξες “θεραπείες” της “Νέας Εποχής”».

Στην πρώτη σελίδα του τεύχους φιλοξενείται κείμενο του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, με θέμα: «Εκκλησία αγάπης και προσφοράς». Δημοσιεύονται, επίσης, άρθρο της Θεοδώρας Γεωργακοπούλου, με θέμα: «Κατασκήνωση Συνδέσμου Νέων», δισέλιδο αφιέρωμα στις πνευματικές και κοινωνικές δράσεις της Τοπικής Εκκλησίας για το τρέχον Ιεραποστολικό έτος κ.α.

Το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης» διατίθεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές, ενώ σε ηλεκτρονική μορφή δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος www.imd.gr.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου