ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσική βραδιά

μουσική-βραδιά-677103

Συναυλία open day διοργανώνεται σήμερα το απόγευμα με πρωτοβουλία της Σχολής Τραγουδάρα. Με μια πρωτότυπη, στη σύλληψη και υλοποίηση ιδέα, η Μουσική Σχολή ανοίγεται στο κοινό του Βόλου και το προσκαλεί να γνωρίσει από κοντά μουσικά όργανα και μουσικές από τις 5:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. και αμέσως μετά να απολαύσει μια συναυλία με μουσική τζάζ – ροκ.

Με αυτό τον τρόπο διαφοροποιείται από τις συναυλίες που πραγματοποιούσαν καθηγητές και μαθητές της Σχολής σε αίθουσες της πόλης μας τα τελευταία χρόνια και μεταφέρει τα ερεθίσματα της μουσικής και των δημιουργών της στο ζωτικό της χώρο στην 54ου Συντάγματος ΕΛΑΣ 25 και Πλάτωνος, στη Μεταμόρφωση.

Στο φετινό μουσικό καλωσόρισμα της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς συμπράττουν τα τμήματα ηλεκτρικής κιθάρας, ηλεκτρικού μπάσου, ντράμς, σαξοφώνου, φλάουτου και σύγχρονου τραγουδιού που θα «συνομιλήσουν» μουσικά ακολουθώντας τους δρόμους των Rainbow, John Osborne, Johnny Cash, Washington, Thelonious Monk, αλλά και των Teofilo Chantre, Μπλέ, Λ. Μαχαιρίτσα κ.α.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου