ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

συναυλία-του-μιχάλη-χατζηγιάννη-689290

Σήμερα το βράδυ στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου

«Η Αγάπη Δυναμώνει, πάνω που είπες πως τελειώνει», το τραγούδι που ήδη παίζει στα ραδιόφωνα και ξεσηκώνει το κοινό, είναι ένα από τα τραγούδια που θα ακουστούν στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στις 21.30, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη». Special guest της βραδιάς είναι ο Μηδενιστής.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, κλείνοντας τη δεκαετία 2000 – 2010 με το ειδικό βραβείο «Best Selling Artist of the Decade» με πωλήσεις 3.500.000 και πλέον αντιτύπων στο ενεργητικό του. Ο εξαιρετικά δημοφιλής ερμηνευτής ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή λόγω του αδιαμφισβήτητου ταλέντου και του ιδιαίτερου μετάλλου της φωνής του.

Πολλοί είναι οι σημαντικοί σταθμοί στην καριέρα του, όπως το αγγλόφωνο τραγούδι του «We Own The World Tonight» που κυκλοφόρησε στο εξωτερικό, η εθελοντική του συμμετοχή στον δίσκο «Όλα τα ΝΑΙ του κόσμου» συνθέτοντας και ερμηνεύοντας το τραγούδι «Καληνύχτα», όπου τα έσοδα θα διατεθούν στα παιδικά χωριά SOS και στον οργανισμό ΚΕΘΕΑ, η συμμετοχή του στο Greek Festival στην Αυστραλία που σημείωσε τεράστια επιτυχία και η εμφάνισή του σε θρυλικό κλαμπ του Λονδίνου.

Τον Ιούνιο του 2013 κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος με τίτλο: «Η αγάπη δυναμώνει» όπου ο καλλιτέχνης πειραματίστηκε με νέους μουσικούς δρόμους, προσθέτοντας μια ακόμη μεγάλη επιτυχία στο εντυπωσιακό βιογραφικό του.

Η τιμή εισιτηρίου για την συναυλία του Βόλου είναι 12 ευρώ (προπώληση) και 15 ευρώ (πόρτα). Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στα καταστήματα Public, Classic, το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου και τον Δίαυλο. Χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου