Βολιώτισσα διαπρέπει

Τελευταία ενημέρωση: 2013-09-02, 17:40:29
Βολιώτισσα διαπρέπει

Συναυλία στο Αμαλίειο Θεατρο στο Μαρούσι θα πραγματοποιήσει στις 18 Σεπτεμβρίου η Βολιώτισσα Βασιλική Καρακώστα, η οποία διακρίνεται στο πεδίο της μουσικής.

Η Βασιλική Καρακώστα και οι «Δαίμονες των Εγχόρδων» -ο Κωνσταντίνος Μπουντούνης στο Βιολοντσέλο και η Λυδία Μπουντούνη στο βιολί- περιοδεύουν αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα και παρουσιάζουν την κοινή τους μουσική δημιουργία, το δίσκο τους: «Τα επικίνδυνα» που περιλαμβάνει γνωστά ήδη τραγούδια όπως: «Τα καινούργια Παραμύθια», που συνδυάζουν ελληνικό και αγγλικό στίχο, αλλά και μελοποιημένη ποίηση των Κ.Π.Καβάφη και Ντ.Χριστιανόπουλου, καθώς και ρεμπέτικα τραγούδια μιας διαφορετικής εκδοχής.

Η Βασιλική Καρακώστα μετά τον επιτυχημένο της δίσκο «Σβούρα και άλλες ιστορίες», σε στίχους και μουσική Νίκου Πορτοκάλουγλου, συνάντησε δύο αδέλφια: το βιολοντσελίστα  Κωνσταντίνο Μπουντούνη και τη βιολονίστα Λυδία Μπουντούνη που την αποκάλεσαν: «Η δύναμη της φύσης» κι όλοι μαζί αποφάσισαν να δράσουν: να δημιουργήσουν και να εκφραστούν. Κι έτσι δημιουργήθηκε μια δυνατή συνεργασία, ένας δίσκος και μία περιοδεία που μεταφέρει διαφορετικές συνήθειες και νέα δεδομένα στη μουσική.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
5
=