ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βολιώτισσα διαπρέπει

βολιώτισσα-διαπρέπει-692093

Συναυλία στο Αμαλίειο Θεατρο στο Μαρούσι θα πραγματοποιήσει στις 18 Σεπτεμβρίου η Βολιώτισσα Βασιλική Καρακώστα, η οποία διακρίνεται στο πεδίο της μουσικής.

Η Βασιλική Καρακώστα και οι «Δαίμονες των Εγχόρδων» -ο Κωνσταντίνος Μπουντούνης στο Βιολοντσέλο και η Λυδία Μπουντούνη στο βιολί- περιοδεύουν αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα και παρουσιάζουν την κοινή τους μουσική δημιουργία, το δίσκο τους: «Τα επικίνδυνα» που περιλαμβάνει γνωστά ήδη τραγούδια όπως: «Τα καινούργια Παραμύθια», που συνδυάζουν ελληνικό και αγγλικό στίχο, αλλά και μελοποιημένη ποίηση των Κ.Π.Καβάφη και Ντ.Χριστιανόπουλου, καθώς και ρεμπέτικα τραγούδια μιας διαφορετικής εκδοχής.

Η Βασιλική Καρακώστα μετά τον επιτυχημένο της δίσκο «Σβούρα και άλλες ιστορίες», σε στίχους και μουσική Νίκου Πορτοκάλουγλου, συνάντησε δύο αδέλφια: το βιολοντσελίστα Κωνσταντίνο Μπουντούνη και τη βιολονίστα Λυδία Μπουντούνη που την αποκάλεσαν: «Η δύναμη της φύσης» κι όλοι μαζί αποφάσισαν να δράσουν: να δημιουργήσουν και να εκφραστούν. Κι έτσι δημιουργήθηκε μια δυνατή συνεργασία, ένας δίσκος και μία περιοδεία που μεταφέρει διαφορετικές συνήθειες και νέα δεδομένα στη μουσική.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου