ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία στην Ανω Κερασιά

συναυλία-στην-ανω-κερασιά-696674

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη θέση «Τσαϊρι» της Άνω Κερασιάς για 13η συνεχή χρονιά, η καθιερωμένη βραδιά πανσελήνου που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερασιάς, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου καθώς και ο μόνιμος χορηγός με καταγωγή από την Κερασιά Φίλιππος Κακλής.

Η Ιστορική Άνω Κερασιά πλημμύρισε με ευχάριστες νότες από την καλλιτεχνική ομάδα των Νίκου Παρθένη – Ζαφείρη Κουκουσέλη που παρουσίασαν ένα πλούσιο ρεπερτόριο με τραγούδια πολλών συνθετών όπως των: Μπρέγκοβιτς, Μαχαιρίτσα, Ξυδάκη, Παπαδημητρίου, Χατζιδάκι, Τσακνή, Ανδρέου, Κραουνάκη, Ιωαννίδη, Μάλαμα, Τσιτσάνη, Ζαμπέτα, Γλέζου, Μούτση, Νικολόπουλου, Σαββόπουλου, και άλλων.

Επίσης ακούστηκαν και δικά τους τραγούδια από το CD «Μέσα σου να χαθώ», και την τελευταία τους δουλειά «Θα τραγουδώ» σε στίχους Νίκου Παρθένη και μουσική Ζαφείρη Κουκουσέλη. Συντελεστές της μουσικής βραδιάς ήταν οι: Νίκος Παρθένης τραγούδι, φωνητικά, κρουστά, Ζαφείρης Κουκουσέλης πιάνο, πλήκτρα, ακορντεόν, προγραμματισμός computer, Εύη Κυρίτση τραγούδι, φωνητικά, Θανάσης Ματζίλης τραγούδι, φωνητικά, Δημήτρης Μπεφάνης μπουζούκι, φωνητικά, Ρισέλ Μέττα κιθάρα και η Βιολέτα Ντάγκαλου βιολί, τραγούδι. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο τραγουδοποιός Ιορδάνης Σιδηρόπουλος, που παρουσίασε τραγούδια από το τελευταίο του CD «Χειμώνας», καθώς και ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο: «Η άνοιξη του έρωτα» σε μουσική του Ζαφείρη Κουκουσέλη. Η επιμέλεια του προγράμματος ήταν του Νίκου Παρθένη και του Ζαφείρη Κουκουσέλη, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσίασε το αφιέρωμα στη Μεσόγειο, με επιλεγμένα τραγούδια από διάφορες Μεσογειακές χώρες.

Η περιοχή γέμισε με κόσμο, ντόπιους και ξένους, που διασκέδασε τόσο με τη μουσική πανδαισία όσο και με τα αναψυκτικά, τα ποτά και τα εδέσματα που προσέφεραν οι διοργανωτές. Το εξαίρετο σε ομορφιά φυσικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με τη μαγευτική μουσική δίπλα στην αιωνόβια αγριοκαστανιά και το αυγουστιάτικο φεγγάρι, συνέβαλλαν στην πρωτοφανή επιτυχία της εκδήλωσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου