ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Υποτροφίες από το Μουσείο Ελιάς

υποτροφίες-από-το-μουσείο-ελιάς-708641

Το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου προσφέρει μερικές υποτροφίες σε κατοίκους της Θεσσαλίας για παρακολούθηση δύο Διεθνών ολιγοήμερων εκπαιδευτικών σεμιναρίων που η διοργανώνει η Diadrasis σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του York, το Μουσείο Ελιάς και υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών στην Άνω Γατζέα Πηλίου.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί τριήμερο σεμινάριο από 29 έως 31 Αυγούστου με τίτλο: «GATZEAI: Στρατηγικές για την προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς», καθώς και εβδομαδιαίο σεμινάριο από 2 έως 7 Σεπτεμβρίου με γενικό τίτλο: «GATZEAΙΙ: Στρωματογραφική ανάλυση των κτιρίων». Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν, επιστολή αίτησης υποτροφίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποτροφία και σύντομο βιογραφικό στο [email protected]. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τα σεμινάρια μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Diadrasis στο 2106442690 ή στο [email protected].

Η Diadrasis είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία βασισμένη στην προώθηση της επιστήμης της συντήρησης μέσω της συνάντησης και της συνεργασίας ειδικών από διαφορετικούς πολιτισμούς και ειδικότητες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου