ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Τα τραγούδια που αγαπήσαμε»

τα-τραγούδια-που-αγαπήσαμε-718248

«Τα τραγούδια που αγαπήσαμε» είναι ο τίτλος της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 9.15 το βράδυ στη Μακρινίτσα, στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου, στη συνοικία της Αγίας Τριάδας (κάτω από την κεντρική πλατεία), ένα χώρο παλιό και γνώριμο που, όμως, αποκτά και νέα χρήση με την ολοκλήρωση απαραίτητων παρεμβάσεων.

«Τα τραγούδια που αγαπήσαμε» θα αποδώσει μία παρέα από τρεις μουσικούς, δύο Φλωρινιώτες και έναν Κρητικό, που ένωσαν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις δημιουργώντας μουσικές γέφυρες και αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα από το Βορρά έως το Νότο τραγουδά και χαίρεται με τα ίδια ακούσματα. Πρόκειται για τη γνωστή παρέα του Κρητικού κιθαρίστα Μανόλη Ανδρουλιδάκη και των τραγουδοποιών – τραγουδιστών Μαρίας Θωίδου και Μάκη Αϊβαζόγλου.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει τραγούδια Ελλήνων συνθετών της παλαιότερης κυρίως γενιάς και του Νέου Κύματος, ενώ δε θα λείψουν και τα τραγούδια του σήμερα που συμπορεύονται επάξια με όσα άντεξαν στο χρόνο. Επίσης, οι τρεις καλλιτέχνες θα αποδώσουν και δικές τους μουσικές δημιουργίες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου