ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γκαλά των Οδηγών Βόλου

γκαλά-των-οδηγών-βόλου-723109

Γκαλά με δημοπρασία έργων τέχνης διοργανώνει το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικό Τμήμα Βόλου και με την υποστήριξη του περιοδικού wish σήμερα στις 9 μ.μ. στο Roof Garden του Park Hotel. Τη δημοπρασία θα συντονίσει ο Σωτήρης Πολύζος και τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και το έργο του Οδηγισμού.

Ο Οδηγισμός είναι μία παγκόσμια, αυτόνομη και ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση με παιδαγωγικό χαρακτήρα. Σκοπός του είναι να συντελέσει στην ανάπτυξη των παιδιών και των νέων, ώστε να γίνουν άτομα υπεύθυνα, ελεύθερα και ικανά για να συμβάλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Για τη δράση του έχει βραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Δήμο Αθηναίων και πολλούς Δήμους της Χώρας μας για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι ο επίσημος φορέας του παγκόσμιου Οδηγισμού στην Ελλάδα και αριθμεί 20.000 μέλη σε όλη τη χώρα.

Το Τοπικό Τμήμα Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού εξακολουθεί εδώ και 75 χρόνια να αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά και δραστήρια Τοπικά Τμήματα σε όλη την Ελλάδα. Για το σκοπό της εκδήλωσης προσέφεραν διάφορα αντικείμενα και έργα τέχνης η Άννα Παπαγιάννη, ένα ζωγραφικό πίνακα της Μάρας Καρέτσου και έναν του John Levy, οι ζωγράφοι Θανάσης Ευσταθίου, Αιμιλία Κοτζαογλανίδου, Αγγελική Κούρκουλου, Μαρία Παναγιωτόπουλου, Σταμάτης Παπαδήμας, Μαργαρίτα Δουλκέρογλου και Δημήτρης Σαράτσης από έναν ζωγραφικό πίνακά τους. Επίσης η Λιλή Χιώτη Παπαεμμανουήλ μία από τις Αγιογραφίες της, η Κική Σιούφη τρία χειροποίητα στεφάνια Βεργίνας, τα καταστήματα: Αλεξανδρίδης Gallery Κάπα, Elki, Ηλιόπουλος Βασίλειος, Καραμαρλής, Μόρφη Άννα – Σοφία και Πρίντσιπα Ζωή προσέφεραν αντικείμενα τέχνης και τέλος, αντικείμενα τέχνης προσέφερε η Αννα Παπαγιάννη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν πληροφορίες στα τηλέφωνα:

2421057163, 6979582183 και 6932735261. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 25 ευρώ, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το δείπνο και το ποτό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου