ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκθεση παιδικού βιβλίου

εκθεση-παιδικού-βιβλίου-725432

Ενα όμορφο απογευματινό, εν όψει της λήξης του σχολικού έτους, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με τα Κλασικά Τμήματα 6ου και 26ου Νηπιαγωγείου Βόλου. Η γιορτινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στον προαύλιο χώρο του νηπιαγωγείου, με ένα υπέροχο σκηνικό, παρά την αγωνία της Βούλας και της Φιλίτσας (νηπιαγωγοί) για την παρουσίαση του έργου τους και την έντονη βροχόπτωση που άλλαξε τα δεδομένα του σκηνικού. Η εκδήλωση διανθίστηκε με την έκθεση παιδικού βιβλίου του βιβλιοπωλείου «Πλαστελίνη» της κ. Κωστοπούλου και την παρουσίαση του έργου της συγγραφέως κ. Λίνας Μουσιώνη, η οποία συνομίλησε με τα παιδιά.

Η συγγραφέας κ. Μουσιώνη καθισμένη σταυροπόδι κατάχαμα με μαεστρία και απλότητα καθοδηγούσε τα παιδιά στους δύσκολους δρόμους της φιλαναγνωσίας (που είχαν προετοιμάσει οι νηπιαγωγοί) μέσα από εικόνες, σχήματα, χρώματα και παιχνίδι. «Ήταν πράγματι απολαυστικό, να παρατηρείς με όλες τις αισθήσεις τη δημιουργική προσπάθεια των παιδιών», υπογραμμίζουν συμπολίτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τέλος τα παιδάκια με τα αναμνηστικά στα χέρια μαζί με τους γονείς τους απόλαυσαν την πολύχρωμη έκθεση βιβλίου, ξεφυλλίζοντας τίτλους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν την εκδήλωση, δίνοντας τα εύσημα σε όλους

τους δημιουργούς, τους Νηπιαγωγούς Βούλα και Φιλίτσα, τη συγγραφέα Λίνα Μουσιώνη, τους γονείς των παιδιών, το βιβλιοπωλείο «Πλαστελίνη» και το Ζαχαροπλαστείο που προσέφερε δωρεάν τα γλυκίσματα που προσφέρθηκαν σ’ όλους τους συμμετέχοντες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου