ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θεατρικό ηλιοστάσιο

θεατρικό-ηλιοστάσιο-725434

Πρωτοβουλία που διαθέτει πολλούς ένθερμους φίλους είναι ο κύκλος εκδηλώσεων με τίτλο «Θεατρικό Ηλιοστάσιο» που θα πραγματοποιηθούν για μια ακόμη χρονιά στο θέατρο «Αλώνι». Οι υπεύθυνοι του θεάτρου βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας, προκειμένου να υποδεχτεί το θέατρο το πρωί της Κυριακής 23 Ιουνίου τους καλλιτέχνες και τους θεατές των φετινών εκδηλώσεων.

«Προσκαλούμε όλους τους φίλους του θεάτρου να συναντηθούμε με σκοπό να γνωριστούμε, να οργανωθούμε, να… κάνουμε και καμιά δουλειά ώστε να είμαστε έτοιμοι για το πλούσιο σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις καλοκαίρι που έρχεται. Επειδή όμως πρόκειται για την πρώτη μας γιορτή φέτος, θα διασκεδάσουμε παρέα με τον Γιώργο Δεληγιάννη, το κλαρίνο του και την κομπανία του, και θα απολαύσουμε τα μεζεδάκια μας και τα τσιπουράκια μας», επισημαίνουν οι υπεύθυνοι του θεάτρου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδηλώσεων του καλοκαιριού, το Σάββατο 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί μουσική συναυλία με πιάνο – τραγούδι, με τους Ζαφείρη Κουκουσέλη, Νίκο Παρθένη και Κατερίνα Αντωνακάκη. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μουσική συναυλία με τον Ψαραντώνη και την κομπανία του. Το

Σάββατο 16 Αυγούστου οι φίλοι της μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μουσική συναυλία με πιάνο και τραγούδι. Πρωταγωνιστές της συναυλίας είναι οι

Μάρθα Φριντζήλα και Τάκη Φαραζή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο σύλλογο «Φίλοι του Θεάτρου Αλώνι», επικοινωνώντας παράλληλα με τον Γ. Τριαντaφύλλου στο τηλέφωνο 6973339142.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου