ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία του Μουσικού Σχολείου

συναυλία-του-μουσικού-σχολείου-726119

Την Τετάρτη στις 19 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ. στην Άλλη Μεριά και συγκεκριμένα στην πλατεία «Κυλίνδρα», μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βόλου πρόκειται να δώσουν μια συναυλία διαφορετική, με δύο θεματικούς άξονες. Ο ένας αναφέρεται στη μουσική και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου της δεκαετίας του 60 μέχρι και τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 70 και ο άλλος είναι ένα μουσικό αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή. Τα κομμάτια έχουν προετοιμάσει και θα ερμηνεύσουν αντίστοιχα τα μουσικά σύνολα του σχολείου, το κιθαριστικό σύνολο και η χορωδία ελαφρού τραγουδιού και το σύνολο λαϊκής και ρεμπέτικης μουσικής.

Υπεύθυνοι καθηγητές του πρώτου συνόλου είναι οι: Ιλεάνα Μαρία Μάρδα, Γιώργος Χατζηπολίτης και Πόπη Τζάλλα, της χορωδίας η Φούλη Νεύρου ενώ τη διδασκαλία του δεύτερου συνόλου έχουν αναλάβει οι: Νίκος Τσεργούλας και Χρήστος Λιόλιας. Η ωραία αυτή πρωτοβουλία για την ξεχωριστή και πολλά υποσχόμενη αυτή συναυλία ανήκει στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Άλλης Μεριάς – Πορταριάς και στη Θεατρική Ομάδα «Αντίσκηνο», οι οποίοι έκαναν και τη σχετική πρόταση που πρόθυμα αποδέχθηκε το Μουσικό Σχολείο Βόλου.

Πρόκειται για μια εξαιρετική συγκυρία, ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα που ταιριάζει απόλυτα με την αρχή του καλοκαιριού, το τέλος του σχολικού έτους αλλά και με το φυσικό και παραδοσιακό τοπίο της περιοχής, πράγμα που κάνει τους συμμετέχοντες και διοργανωτές να αντιμετωπίζουν την όλη προσπάθεια με μεγάλο ενθουσιασμό που είναι βέβαιο ότι θα μεταδοθεί και στο κοινό που θα παρακολουθήσει την ξεχωριστή αυτή βραδιά. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου