ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία στο Δημοτικό Ωδείο

συναυλία-στο-δημοτικό-ωδείο-727159

Συναυλία με θέμα και περιεχόμενο τραγούδια καταξιωμένων Ελλήνων συνθετών, θα δώσει το «Σύνολο Ελληνικής Μουσικής» του Δημοτικού Ωδείου Βόλου σήμερα στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα συναυλιών «Έρση Σαράτση» του Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Τα τραγούδια που θα ακουστούν είναι δημιουργίες των Μ. Χατζιδάκι, Στ. Κουγιουμτζή, Ν. Πορτοκάλογλου, Δ. Παπαδημητρίου, Σ. Μάλαμα και είναι τραγούδια παλαιότερα και νεότερα, μελωδικά και δυναμικά, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο και αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους.

Το «Σύνολο Ελληνικής Μουσικής» απαρτίζεται από μουσικούς που είναι καθηγητές στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου και συγκεκριμένα τους: Ελένη Βελέντζα (πιάνο – αρμόνιο), Κώστα Μπέλλο (κιθάρα – λαούτο) και Γιάννη Πολίτη (μπουζούκι – μαντολίνο) ενώ τα τραγούδια ερμηνεύουν οι σπουδαστές του τμήματος Ελληνικού Τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Βόλου με καθηγήτρια την Αναστασία Μπάρδα και είναι οι: Ελένη Αντωνιάδη, Αναστασία Δημουλάκη, Στέφανος – Μάριος Εμμανουήλ, Φώτης Κουρεμένος καθώς και Στέργιος Μπαϊλας (της τάξης του Κ. Μπέλλου) και Γρηγόρης Λάκης (της τάξης του Γ. Πολίτη).

Η σύμπραξη και συνεργασία του «Συνόλου Ελληνικής Μουσικής» με σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Βόλου εγκαινιάστηκε φέτος στο πλαίσιο της συναυλίας «Πάμε σαν άλλοτε» που ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου, σημειώνοντας εντυπωσιακά μεγάλη επιτυχία. Πρόθεση του «Συνόλου Ελληνικής Μουσικής» είναι η συνεχής παρουσίαση ανάλογων εκδηλώσεων σε συνεργασία με όλες τις μουσικές δυνάμεις του Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Η είσοδος στη συναυλία θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου